Bijen Was

Een heldere bijen was polijst middel ontworpen om kaal hout te voeden en te beschermen, en om alle andere houten oppervlakken te beschermen.

  • De formule van natuurlijke bijenwas voedt, verbetert en beschermt alle fijne houten oppervlakken
  • Zachte was - gemakkelijk aan te brengen en kosten besparend in vergelijking met spuitbussen en andere alternatieven
  • Heldere was - verandert niets aan de kleur van het oppervlak waarop het wordt aangebracht
  • Geeft direct een langdurige glans
  • Reinigt, voedt en beschermt
  • Geschikt voor alle houten oppervlakken
€ 16,95
Niet op voorraad
SKU
BEESWAX
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-05-23 15:01:00"
On:string(19) "2024-05-28 14:01:00"
Current:string(19) "2024-06-12 09:31:50"


 Var:bool(true)

Over Bijen Was

Bijen Was, polijst middel, is een natuurlijke was die wordt gebruikt om kale houten oppervlakken te voeden en te beschermen, evenals gelakt, geolied of geverfd hout. Het dicht en beschermt alle houtsoorten en geeft een langdurige, duurzame en natuurlijk ogende glans. Onze bijen was herstelt ook kleine stoten en krassen in houtwerk en beschermt tegen vocht en vlekken.

Bijen Was fungeert als een beschermende laag op het oppervlak, verbetert de glans van het hout en helpt het er langer beter uit te zien.

 

 Durham Castle - Beeswax

Tafels van Durham Castle allemaal behandeld met onze Beeswax Furniture Polish.

Traditioneel en natuurlijk bijenwasrecept

Onze natuurlijke bijen was wordt al jaren met groot succes gebruikt door professionele meubelrestaurateurs, erfgoedorganisaties en het grote publiek.

Geformuleerd om kleurneutraal te zijn; het versterkt de natuurlijke schoonheid van het hout zonder de kleur te veranderen. Het voegt gewoon een gezonde, natuurlijk ogende afwerking toe en haalt het beste uit elk houten oppervlak, modern of antiek.

Bijen Was Geschikt Voor

Onze bijen was is ontworpen voor gebruik op modern en antiek hout, inclusief houten fineren. Onze fijne formule is geschikt voor het behandelen van alle natuurlijke houtsoorten, waaronder; Beuken, mahonie, eiken, grenen, teak, walnoot en meer.

Bijen was kan worden gebruikt om alle kale / onafgewerkte houten oppervlakken af ​​te werken of zelfs over vernis- of olieafwerkingen voor extra bescherming en verbeterde glans.

Een geweldige hout bijen was poetsmiddel, het kan worden gebruikt op meubels, vloeren, deuren en alle andere houten voorwerpen in huis. Bijenwas is ook voor hardhout en zachthout; gebruik het met geweldige resultaten.

Bijen Was Dekking En Houdbaarheid

200 ml bijenwas beslaat een oppervlakte van ca. 2,5m²

Indien bewaard op een koele, droge plaats gaat onze bijenwaspoets jaren mee zonder uit te drogen of om te gaan.

Upgrade naar de Wood Wax Kit

De Hout Wax Kit bevat alles wat je nodig hebt om alle houten oppervlakken correct te reinigen, voor te bereiden en te waxen. Gebruik het om de beste resultaten te krijgen met onze Bijenwas Polish - Hout Wax Set.

Hoe bijen was te gebruiken

Onze bijenwas is geweldig voor het reinigen van hout, maar ook voor het polijsten van hout.

Applying Beeswax Polish

Zorg ervoor dat het oppervlak stofvrij is. Breng de bijenwas aan op een droge doek en wrijf in het houten oppervlak in de richting van de nerf.
Laat vijf minuten intrekken en poets met een doek het hout na om de glans te herstellen.

  • De Bijenwas reinigt en polijst met één simpele applicatie!
  • Extra lagen kunnen worden aangebracht voor extra bescherming of bij toepassing op kaal hout.

Onderhoud met Bijen Was

Bijen was moet eenmaal per jaar opnieuw worden aangebracht voor onderhoud van meubels. Wanneer een meubel goed is beschermd, zal de bijenwaspoetsmiddel ervoor zorgen dat vloeistoffen op het oppervlak parelen in de vorm van bolletjes; een goede indicatie van wanneer de bijenwas opnieuw moet worden aangebracht, is wanneer vloeistoffen plat op het oppervlak beginnen te liggen in plaats van te parelen.

Beeswax Polish Finish

Je kunt de mooie afwerking en glans zien die de bijenwas meubelpoets op deze stoel heeft aangebracht.

Deze video toont de bijenwas meubelwas die wordt gebruikt om een houten stoel te behandelen. De bijenwas wordt aangebracht om het hout af te dichten en te beschermen, en vervolgens gepolijst tot een hoge glans.

Bijen Was gebruiken- Veelgestelde Vragen

 

V. Hoe lang duurt het voordat bijenwas droog is?

A. Ongeveer vijf minuten. Als het een vochtige dag is, laat het dan wat langer staan. Neem vervolgens een schone doek en poets de bijenwas tot glans.

 

V. Hoe vaak moet u bijenwas op meubels gebruiken?

A. Hardhout zoals eiken, mahonie en walnoot moet regelmatig worden behandeld met bijenwas; drie of vier keer per jaar houdt het hout in optimale conditie.

Een voordeel van bijenwas voor hout is dat het water afstoot, waardoor het water als een bolletje op het oppervlak parelt. Wanneer dit niet meer gebeurt en het water plat ligt, is dit een goede indicatie dat u de bijenwaspoets opnieuw moet aanbrengen.

 

V. Kan ik bijenwas gebruiken op gelakt hout?

A. Ja, bijenwas kan op alle soorten houtafwerkingen worden aangebracht, inclusief vernissen, beitsen, oliën en verven. In deze gevallen zou je de bijenwas gebruiken voor extra bescherming van het hout en om het hout te polijsten tot de gewenste glans.

 

V. Hoe werkt bijenwas op waterdicht hout?

A. Bijenwas dringt door de nerf en vormt een aantrekkelijke gepolijste afwerking. Al het water dat het hout raakt, zal op het oppervlak op parelen.

 

V. Wat is het verschil tussen uw bijenwaspoetsmiddel en Hout was & Boen in vloeibare vorm?

A. Beide producten kunnen op alle houten oppervlakken worden gebruikt. De bijenwaspoets is een traditionele was poets en dus een hardere was, en wordt aangebracht en gepolijst tot een glans. De Hout was & Boen in vloeibare vorm is meer crème achtig qua consistentie omdat het wordt gemengd met olie, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is.

Het belangrijkste verschil is dat de Bijenwas zal beschermen en versterken zonder de kleur te veranderen, terwijl de Hout was & Boen in vloeibare vorm verder in het hout zal trekken door het een beetje donkerder te maken, op dezelfde manier als een houtolie zou doen.

 

V. Is bijenwas meubelpoetsmiddel beter dan spray boenwas?

A. Spray-poetsmiddelen bevatten siliconen die een opeenhoping van meubels en houten voorwerpen veroorzaken. Na verschillende toepassingen zou u kunnen opmerken dat het meubilair bij aanraking vlekkerig kan worden. Als je bijenwas gebruikt om de meubels te polijsten, krijg je een mooie gepolijste afwerking, maar zonder de strepen of vegen die je krijgt met een spray boenwas.

 

V. Waarom wordt bijenwas aanbevolen voor hout?

A. Bijenwas heeft veel voordelen voor hout; het helpt niet alleen om hout in goede staat te houden en te houden, maar het reinigt ook hout, polijst het en beschermt het tegen vlekken en morsen. Daarom is bijenwas een van de meest populaire meubelpoetsmiddelen.

Trustpilot Reviews Van Bijen Was