Transparante Vlonder & Terras Olie

Transparante vlonder & terras olie van superieure kwaliteit die diep doordringt in alle soorten houten terrasdelen om het hout te versterken, te voeden en te beschermen.

 • Geavanceerde bescherming tegen weersinvloeden
 • Verbetert de natuurlijke schoonheid van terrasplanken/ vloeren
 • Beschermt tegen slijtage
 • Vermindert verkleuring en schade door de zon
 • Waterbestendig in twee uur
 • Heldere olie voor een natuurlijke finish
 • 5 liter beslaat 25m2
€ 64,95
Op voorraad
SKU
DECKINGOIL-5L
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-05-23 15:01:00"
On:string(19) "2024-05-28 14:01:00"
Current:string(19) "2024-06-12 12:53:03"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Over de transparante vlonder & terras olie


Onze hoogwaardige, geavanceerde formule blanke vlonder & terras olie beschermt en onderhoudt alle soorten houten terrasplanken, terwijl de nerf wordt versterkt en de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren komt. De olie zal drogen tot een harde, duurzame, zeer aantrekkelijke satijnen afwerking en zal nooit barsten, afbladderen of schilferen.

De diep doordringende werking voedt en voedt alle terrasplanken en biedt niet alleen een uitstekende waterbestendigheid, maar helpt ook barsten, kromtrekken, splijten en zwellen te voorkomen, wat de levensduur van uw terrasplanken zal verlengen.

Onze Transparante Vlonder & Terras Olie bevat UV-filters en helpt beschermen tegen schade door de zon en helpt ook de groei van schimmel, meeldauw en schimmels te voorkomen.

Terrasplanken moeten worden onderhouden vanaf het moment dat ze zijn geïnstalleerd om het in onberispelijke staat te houden en een terrasolie is het beste product om dat te doen. In tegenstelling tot vlekken, versterkt de olie de natuurlijke schoonheid van het hout en is daarom ideaal voor hardhouten terrassen waar u met het hout wilt pronken.

Duidelijke eigenschappen van vlonder & terras olie

 

 • Droogtijd: 4-6 uur
 • Verbruik: 25m2 per 5 liter blik
 • Coats: 2 lagen op kaal hout
 • Overschildertijd: Zodra de vorige is opgedroogd
 • Onderhoud: eenmaal per jaar, of bij tekenen van 'uitdroging'
 • Met een kwast of borstel aanbrengen

Transparante Vlonder & Terras OlieGeschikt Voor

Onze transparante vlonder & terras olie is ideaal voor alle soorten houten terrasplanken:

Hardhouten en zachthouten vlonders
Eiken vlonder
Siberische lariks vlonders
Thermowood vlonders
Iroko, Balau en andere terrassen van tropisch hout
Ceder vlonders
Teak dek

De transparante vlonder & terras olie verbetert het de natuurlijke kleur en schoonheid van alle houten vlonders.

Transparante Vlonder & Terras OlieDekking En Houdbaarheid

5 liter Vlonder & Terras Olie is voldoende om ongeveer 25m² terrasplanken (met 2 lagen) te behandelen

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht, tussen 10 ° C en 25 ° C.

Na openen binnen 3 jaar gebruiken.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Transparante Vlonder & Terras Olie Instructions

voorbereiding – nieuw terras:

De meeste nieuwe terrasplanken zijn enigszins waterdicht en deze bescherming kan voorkomen dat de olie goed intrekt. Om nieuwe terrasdelen te oliën, moet u eerst de waterdichte bescherming verwijderen. Doe dit met onze Vlonder & Terras Reiniger.

Voorbereiding - Verweerde terrasplanken:


Reinig de terrasplanken eerst met onze Vlonder Reiniger om deze in zijn oorspronkelijke kleur te herstellen. Dit verwijdert alle vuil en groene vlekken veroorzaakt door schimmel en algen; de resultaten van de Blanke Vlonder Olie aanzienlijk verbeteren.

Voorbereiding - eerder gebeitste terrasplanken:


Verwijder losse, schilferende of afbladderende oude afwerkingen van eerder gecoate oppervlakken. Onze Blanke Vlonder Olie en een goede scrub moeten dit bereiken, maar op sommige geverfde oppervlakken kan het nodig zijn om een ​​verfafbijtmiddel te gebruiken.

 

De Blanke Vlonder Olie aanbrengen:


Oppervlakken moeten schoon en droog zijn. Goed schudden of roeren. Royaal aanbrengen met een geschikte borstel, in de richting van de nerf. Zorg ervoor dat u al het hout bedekt, inclusief eventuele randen, voor maximale bescherming. Laat de olie 5 minuten in het hout trekken en veeg overtollige olie weg met een schone borstel of een pluisvrije doek.

Duidelijke droogtijd van de blanke vlonder olie:


Het item is binnen twee uur waterdicht, afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid. Laat vier uur drogen tussen de lagen en breng een tweede laag aan op dezelfde manier als de eerste.

Schoonmaken:


Verwijder eenvoudig zoveel mogelijk product van uw borstel en reinig het vervolgens in warm zeepachtig water.Onderhoud met de blanke vlonder olie:


Om de prestaties en het uiterlijk van de geoliede afwerking te behouden, moet u de terrasdelen regelmatig met een stijve bezem vegen om los vuil, bladeren of andere verontreinigingen te verwijderen die de afwerking van het terras of het hout na verloop van tijd kunnen aantasten.

Afhankelijk van hoeveel verkeer de terrasplanken ondergaan en hoeveel weersinvloeden ze krijgen, moeten de planken regelmatig worden geïnspecteerd en opnieuw worden behandeld met een onderhouds laag van de Vlonder Olie zodra u ziet dat deze er een beetje versleten en versleten uitziet. moe of wanneer het water niet langer wordt afgestoten. Maak eenvoudig het te onderhouden gebied schoon en breng op dat gebied een dunne laag olie aan.

Videos

Watch our videos on how to apply Decking Oil and what our Clear Decking Oil looks like on some popular timbers used for decking.

Clear Decking Oil Results

Clear Decking Oil on different timbers

Van links naar rechts: Iroko vlonderplanken, Siberische lariks vlonders, Thermowood vlonderplanken.

Je kunt zien dat de transparante vlonder & terras olie het terras iets donkerder maakt, waardoor de nerven en de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren komen. In tegenstelling tot een vlek, verbetert de transparante vlonder & terras olie het hout en laat het zien wat het beste is aan een terras van hoge kwaliteit.

Veelgestelde Vragen

V. Is het beter om een
​​blanke vlonder olie of een beits te gebruiken?

A. Het hangt echt af van uw voorkeur. Een blanke olie voor terrasplanken zal de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren halen, waardoor de natuurlijke kleur van het terras wordt versterkt. Terwijl de beits op het terras de natuurlijke kenmerken van het hout maskeert, maar het hout verandert in elke gewenste kleur.

Typisch, als u hardhouten vlonders heeft, of ceder vlonderplanken (nu erg populair), kunt u het beste de Vlonder Olie gebruiken, omdat deze houtsoorten daar erg goed op reageren.

 

V. Hoe vaak moet ik mijn terrasplanken oliën?

A. U moet uw terrasplanken elke keer dat het er verweerd of droog uitziet, oliën. Meestal is dit één keer per jaar, maar u kunt ervoor kiezen om dit voor en na de winter te doen als het terras onderhevig is aan veel regen, sneeuw en natte bladeren die erop zitten.

 

V. Kun je natte terrasplanken oliën?

A. Nee. Wacht tot het terras droog is voordat u de blanke vlonder olie aanbrengt. De olie zal ook niet intrekken als het nat is.

 

V. Moet ik nieuwe terrasdelen oliën?

A. Ja. Nieuwe terrasplanken zijn doorgaans onbehandeld en vereisen een applicatie van olie om het te onderhouden en in onberispelijke staat te houden.

 

V. Wat gebeurt er als het regent na het in oliën van mijn terrasplanken?

A. De Blanke Vlonder Olie is binnen twee uur bestand tegen regen en regen daarna is prima. Als het eerder regent, kan het water in het hout trekken en de olie verdringen. Als dit gebeurt, wacht dan tot olie is opgedroogd en beoordeel het opnieuw - het kan normaal drogen. Als dit niet het geval is, moet u het terras schoonmaken en opnieuw oliën.

 

V. Werkt de Vlonder Olie als deklaag?

A. De Vlonder Olie trekt in het hout en vormt een taaie afwerking. Dit zal het hout helpen vlekken en water tegen regen af ​​te weren.

 

V. Kan het worden gebruikt om cederhouten vloeren te oliën?

A. Ja, een heldere olie voor terrasplanken is perfect voor ceder terrasplanken, aangezien ceder is gekozen vanwege zijn natuurlijke mooie kleur. De Vlonder & Terras Olie verbetert de kleur van de ceder en helpt voorkomen dat deze na verloop van tijd grijs verkleurt.

 

Trustpilot Reviews Van Transparante Vlonder & Terras Olie