Geschiedenis van Furniture Clinic

Furniture Clinic werd opgericht in 2004, met het hoofdkantoor in Noordoost-Engeland. Vanaf hier produceert Furniture Clinic een uniek assortiment aan gespecialiseerde leer-, stof- en houtproducten die worden gebruikt in vele industrieën, waaronder auto's, kleding, schoenen, meubels, mode en nog veel meer.

Het productassortiment bestond aanvankelijk uit reinigings- en onderhoudsproducten voor leer en hout, maar is sindsdien uitgebreid met een volledig assortiment kleurstoffen, verven, vulmiddelen, lijmen en vele andere specialistische producten die worden gebruikt om leer te repareren en te herstellen. In de afgelopen jaren is dit assortiment verder uitgebreid met textielvlekkenverwijderaars, geurverwijderaars, matrasbeschermers, textielverven en een innovatief assortiment hygiënische producten die bacteriën doden, zoals MRSA, schimmel en e-coli.

Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht tussen vader en zoon Keith & Ben Staerck, maar Keith is in januari 2012 met pensioen gegaan en liet zijn zoon Ben achter als Managing Director.

Klanten Houden Van Ons