Leer Protectie Crème

Met geavanceerde barrière-technologie voedt, voedt en beschermt deze beschermingscrème leer terwijl het luxueuze leeraroma wordt hersteld.

  • Leer beschermer en conditioner in één - voedt, verzorgt en beschermt
  • Creëert een onzichtbare barrièrebescherming die vloeistoffen, vuil en vlekken afstoot
  • Herstelt leeraroma
  • Helpt kleurvervaging door zonlicht te vertragen
  • Geschikt voor alle leersoorten en kleuren
Prijs Laag - Hoog € 17,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
PROTECTCR
DEBUG INFO

Off:string(19) "2023-12-18 15:01:00"
On:string(19) "2024-01-02 15:01:00"
Current:string(19) "2024-02-23 02:43:35"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Over Leer Protectie Crème

De Leer Protectie Crème is een leerbeschermer op waterbasis die wordt gebruikt om oude en nieuwe lederen items te conditioneren, beschermen, voeden en het aroma te herstellen.

Als leer wordt gebruikt, zullen huidoliën, transpiratie en vet langzaam het leer gaan aantasten waardoor het leer verkleurt, barst en bladdert. Deze schade is te zien op de meeste meubels waar een persoon zijn handen en hoofd laat rusten, op stuurwielen van een auto, de kragen van jassen die als een doffe, donkere vlek verschijnen of de handvatten van een handtas die te zien zijn als een donkere vlek.

Leer Protectie Crème biedt geavanceerde barrièrebeschermingstechnologie om alle vlekken op olie- en waterbasis van leer af te weren, waardoor de bovengenoemde problemen worden voorkomen.

De barrière die op het leer wordt aangebracht, houdt ook algemeen vuil en vuil op het leeroppervlak vast, waardoor het veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden is, met als bijkomend voordeel dat het ook voorkomt dat penmarkeringen, overdracht van kledingverf enz. In de bekleding van het leer doordringen. Hierdoor kunnen dergelijke vlekken worden verwijderd met de Leer Reiniger Ultra Clean in plaats van een specialistische behandeling.

De barrière helpt ook voorkomen dat het vuil het leer schuurt; als je leer gebruikt, veroorzaak je wrijving waardoor de leren coating langzaam wegslijt. De beschermingscrème vormt een barrière tussen het leer en de vuilafschuring en helpt vroegtijdige slijtage te voorkomen.

Leather Protection - Protective Barrier

Hier kunt u zien hoe de beschermende barrière de vloeistof op het oppervlak heeft vastgehouden, terwijl de vloeistof zonder aangebrachte beschermende crème is doorweekt en een vlek veroorzaakt.

Leer Protectie CrèmeGeschikt Voor


Leather Sofa, Armchair, Chairs and Furniture Leather Car Seat or Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jacket or Clothing

De Leer Protectie crème kan worden gebruikt op alle verschillende leerartikelen, van meubels en auto-interieur tot kleding, schoenen, handtassen en zelfs ruiterleer. Het werkt op alle kleuren leer en alle verschillende nerfsoorten.

Suitable For aniline en semi-aniline leer
Suitable For gepigmenteerd leer / ge-topcoat leer
Suitable For olie en wax pull-up leer
Suitable For tweekleurig en gevlekt leer
Suitable For Rub-off / antiek afgewerkt leer
Suitable For Bicast leer
Suitable For vinyl en kunstleer, inclusief gebonden leer 
Not Suitable For Suede & nubuck

Leer Protectie CrèmeDekking En Houdbaarheid

250ml protectie crème is voldoende om:

Bescherm een driedelige suite 2-3 keer volledig.

Bescherm een groot auto-interieur 4-5 keer volledig.

Breng het product om de 3 maanden aan voor een jaarlange, 100% bescherming.

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C.

Na openen binnen 3 jaar gebruiken.

Leather Protector Instructions

Stap 1

Schud de fles goed en breng de crème aan op een applicatorspons. Niet rechtstreeks op het leer aanbrengen.

Stap 2

Wrijf spaarzaam in het leer met ronddraaiende bewegingen en zorg ervoor dat alle delen van het leer bedekt zijn.

Stap 3

Laat drogen en poets vervolgens met de achterkant van de applicatorspons. Het is cruciaal om dit product te bufferen voor het beste resultaat.

Uw leer wordt nu grondig beschermd. Als u aniline of pull-up leer heeft, dient u twee lagen Leer Protectie Creme aan te brengen voor het beste resultaat.

Let op: een klein beetje aanbrengen komt overeen met de glans van uw leer; als je meer aanbrengt, zal het de glans van het leer versterken.

Watch below how our leather protector repels all kinds of stains from leather.

Advantages

Voorwaarden: De Leer Protectie Crème bevat een natuurlijke mix van oliën en wassen en voedt en voedt uw leer en voorkomt dat het uitdroogt, barst en vervaagt.

Weert vlekken af: dankzij de toegevoegde barrièrebeschermingstechnologie kan het leer olie- en watervlekken afstoten, waardoor ze op het oppervlak blijven zodat het leer gemakkelijk kan worden schoongeveegd.

Vermindert slijtage: Bij gebruik wordt leer geschuurd door kleding, wat op lange termijn kan leiden tot scheuren en afbladderen. De Leer Protectie Crème absorbeert de schaafwonden en fungeert als een beschermende barrière tussen het leer en het contact.

Hersteld de Leer Aroma: De Leer Protectie Crème is doordrenkt met een luxueus leeraroma, dat bij het aanbrengen in uw leer wordt overgebracht.

Vermindert vervaging - Met toegevoegde UV-remmers helpt de beschermingscrème nu ook voorkomen dat de zon het leer vervaagt wanneer het in direct contact is.

 

Leer Beschermen

De toegevoegde barrièrebeschermingstechnologie in de Leer Protectie Crème zorgt ervoor dat het leer olie- en water gedragen vlekken afstoot en ze op het oppervlak houdt zodat het leer gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De onderstaande afbeeldingen laten zien hoe effectief deze barrière is bij het afstoten van lekkages op water- en oliebasis.

De afbeelding rechts laat zien hoe de Leer Protectie Crème ervoor heeft gezorgd dat de vloeistof op het oppervlak parelt, waardoor het geen vlek veroorzaakt, terwijl de afbeelding links laat zien dat de vloeistof volledig in het leer is gedrenkt, waardoor een simpele lekkage veel meer moeilijk aan te pakken.

Unprotected Leather Absorbed Stain Protected Leather Repelled Stain
Vloeistof zonder beschermingscrème -
Onbeschermd leer geabsorbeerd vlek
Vloeistof met beschermingscrème –
beschermd leer afgestoten vlek

 

Niet alleen dat, maar het maakt het leer in de toekomst gemakkelijker schoon te maken. Hoe? Omdat het voorkomt dat vuil wordt geabsorbeerd of ingebakken in het leer, kunt u het gemakkelijk afnemen.

 

Modern leer - waarom dit product er ideaal voor is! - Het meeste leer dat in winkels en in alle auto-interieurs wordt verkocht, heeft een gepigmenteerde afwerking. Dit houdt in dat het leer wordt geverfd en vervolgens verzegeld met een lak. Het is onmogelijk om het leer te voeden omdat je het oppervlak niet kunt doorbreken en dus de oliën en wassen niet kunnen intrekken. In deze gevallen is het niet het leer dat uitdroogt en barst, maar het pigment op het oppervlak.

Het heeft dus geen zin om een ​​leerconditioner op dergelijk leer te gebruiken, je hebt een product nodig dat de afwerking beschermt. De leerbeschermingscrème voegt een beschermende laag toe aan het leer die de afwerking beschermt tegen alle slijtage en hitte.

Leer Protectie Creme - Velgestelde Vragen

Voedt de Leer Protectie crème?

Ja, het bevat natuurlijke oliën en wassen die leer absorberen en voeden. Slechts enkele leersoorten hebben echter voeding nodig. Dit zijn onafgewerkte leersoorten zoals aniline en pull-up. De rest van het leer dat op de markt is, bevat een top coat afwerking en kan en hoeft dus niet gevoerd te worden.

Deze leersoorten hebben een beschermde afwerking nodig - dit is wat de Leer Protectie crème doet.

 

Zal de protectie crème mijn leer beschadigen?

Nee, het bevat geen oplosmiddelen, schuurmiddelen of andere chemicaliën die uw leer kunnen beschadigen. Het heeft precies het tegenovergestelde effect: het helpt voorkomen dat het leer beschadigd raakt.

 

Voorkomt de Leer Protectie crème vlekken?

Het helpt vlekken af ​​te weren, zowel op olie- als op waterbasis. Veel voorkomende zijn kleurstofoverdracht van kleding en gemorst sap of thee / koffie. Het voorkomt dat kleurstof wordt overgedragen en het houdt andere vlekken op het oppervlak vast, zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggeveegd.

 

Zal het mijn leer glad maken?

Nee. Het leer zal nooit glad worden.

 

Maakt de beschermingscrème leer glanzend?

Als het aanbrengen niet lukt, komt het overeen met de glans die uw leer al heeft. Als je je leer glanzend wilt maken, breng dan gewoon meer lagen aan en poets het op.

 

Ik heb ook leer in mijn auto, kan het daarop worden gebruikt?

Ja, onze Leer Protectie crème kan worden gebruikt op alle leerartikelen: meubels, auto-interieurs, kleding. schoenen, paardenleer en nog veel meer.

 

Mijn deurkaarten zijn van vinyl, kan deze daarop worden gebruikt?

Ja, het kan op elk kunstleer worden gebruikt, zoals vinyl, plastic en PU.

Ik heb een natuurlijk (absorberend) leer. Is het veilig te gebruiken?

Ja, het is uitstekend geschikt voor deze soorten leer. Er zijn twee toepassingen nodig omdat de eerste volledig door het leer wordt opgenomen. Het zal voorkomen dat het leer vlekken opneemt, wat het anders zou doen. Het smeert ook de leervezels, waardoor ze elkaar niet kunnen schuren, waardoor het leer niet slijt.

 

Zal het hoe dan ook het uiterlijk van het leer veranderen?

Nee. Het komt overeen met de natuurlijke uitstraling van het leer. Het maakt het leer niet donkerder en laat het niet glanzen.

 

Trustpilot Reviews Van Leer Protectie Crème

Mensen die dit hebben bekeken en vervolgens hebben gekocht