Leer Flexifil

Extreem flexibel vulmiddel gebruikt om zware scheurvorming te verhelpen
 
  • Onze meest flexibele vulstof
  • Wordt gebruikt voor het repareren van grote gebieden met zware craquelé (scheur vorming en/of breuken) 
  • Droogt helder en is dus gemakkelijk over te verven
  • Droogt in slechts enkele minuten
Prijs Laag - Hoog € 15,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
FLEXIFIL
DEBUG INFO

Off:string(19) "2023-12-18 15:01:00"
On:string(19) "2024-01-02 15:01:00"
Current:string(19) "2024-02-23 04:20:09"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal
Flexifil is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van intensief gebruik en extreme barsten van leer, zoals zwaar gebarsten craquelé op zitkussens die constant worden gebruikt. Een enorm elastische vulstof, eenmaal aangebracht op leer, zal het nooit meer barsten of schilferen.
 
Het product is vrij stroperig en moet met een spatel of paletmes op het leer worden aangebracht. Het vult de scheuren en vormt een sterke band met het leer. Doe er niet te veel in, de Flexifil is zelfnivellerend en vloeit daardoor gelijkmatig in elke scheur.
 
Gebruik een föhn om de filler uit te harden, dit duurt maar een paar minuten om grondig te drogen. Het product zal tijdens het drogen krimpen, dus kan het nodig zijn om meerdere lagen aan te brengen. Elke laag kan worden opgeschuurd zodat deze soepel met het leer opgaat.
 
Flexifil is een witte pasta die licht transparant opdroogt, maar door toevoeging van maximaal 10% leer verf kunt u de kleur van de Flexifil aanpassen aan elke kleur leer.

Leer FlexifilGeschikt Voor


Leather Sofa, Armchair, Chairs and Furniture Leather Car Seat or Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jacket or Clothing

Flexifil is ideaal voor het herstellen van elk type craquelé in alle verschillende leerartikelen, van meubels en auto-interieurs tot kleding, schoenen, handtassen en zelfs ruiterleer.

Suitable For Aniline en semi-aniline leer

Suitable For Gepigmenteerd leer

Suitable For Tweekleurig, gevlekt en antiek afgewerkt leer

Suitable For Olie en was Pull Up leer

Suitable For Bi-cast Leer

Suitable For Vinyl en kunstleer, inclusief gebonden leer

Not Suitable For Suède / nubuck

 
 

Leer FlexifilDekking En Houdbaarheid

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C.
 
Na openen binnen 1 jaar gebruiken.
Zorg ervoor dat het leer goed is voorbereid.
 
Voor het beste resultaat raden we aan om Leer Binder aan te brengen vóór Flexifil; dit zorgt voor een veel sterkere basis waarop de Flexifil kan zitten.
 
Gebruik een spatel of paletmes om het vulmiddel lichtjes over het gebarsten leer te verdelen, in de richting van de craquelé. De Flexifil verspreidt zich gelijkmatig in de craquelé. Het is het beste om meerdere dunne lagen aan te brengen.
 
Laat de Flexifil goed drogen. Het duurt ongeveer 1-2 uur om op natuurlijke wijze te drogen, of binnen een paar minuten bij gebruik van een föhn.
 
Herhaal het bovenstaande proces totdat de scheuren vol zijn.
 
De Flexifil kan worden geschuurd met schuurpapier met korrel 1200 schuurpapier om een gladde afwerking te creëren die gelijk ligt met het leeroppervlak. Indien nodig kan meer Flexifil worden aangebracht.
 
Om het af te werken, brengt u eenvoudig Leer Reparatie Verf aan op de Flexifil.

 

 

V. Wat is het verschil tussen Heavy Filler en Flexifil?
 
A. Onze Heavy Filler wordt gebruikt voor het herstellen van beschadigingen zoals krassen, scheuren en gaten. Terwijl Flexifil wordt gebruikt om craquele gebieden te repareren, omdat het extreem flexibel is.
 
V. Kan ik een leer nerf structuur effect aan de Flexifil toevoegen?
 
A. Ja, voor het beste resultaat raden we aan om onze Leer Structuur Reparatie te gebruiken. Dit wordt eenvoudig op het vulmiddel aangebracht zodra het is opgedroogd en zal het de nerf van de leer structuur repliceren, gekopiëerd uit het omliggende reparatiegebied.
 
V. Kan ik dit gebruiken op vinyl en kunstleer?
 
A. Ja, Flexifil werkt op alle soorten vinyl of kunstleer.
 
V. Moet ik nog steeds over de Flexifil heen verven als ik er leer verf aan toevoeg?
 
A. Ja, maar u hoeft achteraf niet heel veel Leer Verf aan te brengen, wat zorgt voor een betere afwerking. Elke gekleurde vulstof heeft dezelfde kleur als de Leer Verf versie van dezelfde kleur, maar komt niet exact overeen.
 
V. Mijn Flexifil lijkt in de tussen tijd te zijn verdikt, kan het worden verdund, zo ja, waarmee?
 
A. Ja, de Flexifil kan worden verdund door er kleine hoeveelheden Leer Binder aan toe te voegen, grondig te mengen totdat u een vergelijkbare viscositeit bereikt als toen het nieuw was.
 
V. De Flexifil voelt niet glad aan met het leer, wat kan ik doen?
 
A. De Flexifil kan glad geschuurd worden met 1200 nat en droog schuurpapier. Door de Flexfil glad te schuren, krijgt het leer een mooie, gladde afwerking. U dient dit vervolgens af te vegen met Alcohol Reiniger om eventueel stof te verwijderen voordat u Leer Structuur Reparatie of Leer Verf aanbrengt.

Trustpilot Reviews Van Leer Flexifil