Leren handtas Onderhoud Set

Verleng de levensduur van uw meest gewaardeerde lederen hand tassen en/of klein lederwaar met deze kostenbesparende lederen reinigings- en bescherming set.

  • Ideaal voor het reinigen en beschermen van elke lederen handtas en of klein lederwaar (behalve Suede of Nubuck).
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken.
  • Levert voldoende product om een lederen handtas tot 2 jaar schoon te maken en te beschermen.
  • Rendabel alternatief voor het vervangen van een handtas of het schoonmaken door een professional.
€ 29,95
Op voorraad
SKU
LHCK
DEBUG INFO

Off:string(19) "2023-12-18 15:01:00"
On:string(19) "2024-01-02 15:01:00"
Current:string(19) "2024-02-23 03:59:57"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

De leer verzorging set voor handtassen is ontworpen om alle zachte en delicate leersoorten die worden gebruikt op luxe kledingstukken, schoenen, handtassen en alle andere soorten klein lederwaar te reinigen, voeden en beschermen.

Leerreiniger:

Een delicaat reinigingsmiddel dat op alle leersoorten kan worden gebruikt en in staat is om diepgeworteld vuil te verwijderen in de zekerheid dat het geen schade toebrengt aan uw items.

Beschermende crème:

Onze beschermingscrème creëert een onzichtbare barrière op het leer, die vuil en vlekken helpt af te weren, waardoor het veel gemakkelijker wordt om voor uw items te zorgen. Met toegevoegde UV-barrièrebescherming helpt het ook om kleurvervaging te vertragen!

Leren handtas Onderhoud SetGeschikt Voor


Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jacket or Clothing

De kit kan worden gebruikt op alle leerartikelen behalve Suede & NuBuck, gebruik daarvoor onze Suede & Nubuck Onderhoud Set.

Wees er zeker van dat u de kit gebruikt om te reinigen en te beschermen;

Suitable For Afgewerkt en Geseald Leer
Suitable For Vachetta Leer
Suitable For Onbehandeld Natuurlijk Leer
Suitable For Lamsvel, Buffel- & Varkenshuid 
Suitable For Slang ,Krokodil & Struisvogel
Suitable For Plantaardig Gelooid Leer
Suitable For Suede & Nubuck; gebruik de Suede & NuBuck Handtas Onderhoud Set

Leren handtas Onderhoud SetDekking En Houdbaarheid

Reinig en bescherm een leren handtas van gemiddelde grootte 6-7 keer!

We raden aan om uw handtas eens in de drie maanden schoon te maken en te beschermen, zodat u het hele jaar door beschermd bent.

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C

Na openen binnen 3 jaar gebruiken

De kit bevat speciaal ontwikkelde versies van onze Lederverzorgingsproducten die we door de jaren heen hebben gebruikt en geperfectioneerd.

  • 100 ml leerreiniger voor handtassen
  • 100 ml leerbeschermingscrème voor handtassen
  • Spons & Doek

De kit wordt geleverd met een lederreiniger en leder beschermer.
Als de handtas of het lederen item gloednieuw of ongebruikt is, is het eerste wat je moet doen een laagje Leer Protectie Crème aanbrengen.

Dit zal de bescherming op de tas opbouwen om vervuiling en vlekken te verminderen die worden veroorzaakt door dagelijks gebruik zoals regen, morsen en slijtage.

Maak vervolgens om de drie maanden het leder schoon met de Leer Reiniger Ultra Clean om de opeenhoping van vuil te verwijderen en breng de beschermingscrème opnieuw aan.

 

 

Recommended by Handbago.com "Deze handige kleine verzorgingsset doet wonderen voor al je lederwaren. Hier bij Handbago houden we absoluut van onze kostbare tassen. Dus we waren heel blij dat we de Leather Care Kit ontdekten. We hoeven onze tassen niet langer mee te nemen in reparatiewerkplaatsen... de Leather Care Kit is klein, draagbaar en eenvoudig te gebruiken" Lani Beck, Handbago.com

 

V. Kan ik dit gebruiken om mijn Louis Vuitton-handtas schoon te maken, zowel het honingkleurige leer als het monogramleer?

A. Ja, u kunt zowel de reiniger als de beschermer op het vachetta-leer en het monogram gebruiken. Omdat het vachetta-leer absorberend is, kan het tijdens het reinigen iets donkerder worden, maar wordt het lichter zodra het droog is.

 

V. Zal de reiniger het monogram op mijn LV-tas beschadigen?

A. Nee, de leerreiniger in de set is gemaakt van zeer delicate reinigingsmiddelen die sterk genoeg zijn om vuil en aanslag te verwijderen, maar niet sterk genoeg om schade aan te richten.

 

V. Mijn handtas heeft suède zijkanten, kan ik deze set toch gebruiken?

A. We hebben een specifieke handtasverzorgingsset voor suède en nubuck, we raden aan deze aan de zijkanten van uw tas te gebruiken en de leerverzorgingsset voor de rest van uw tas.

Onderhoudsset voor handtassen van suède en nubuck.

 

V. Heeft de beschermingsbehandeling invloed op het uiterlijk van mijn tas?

A. Nee, de beschermende creme in de kit zal een onzichtbare barrière vormen die het uiterlijk of het gevoel van het leer niet verandert. Als het leer absorberend is, kan het iets donkerder worden wanneer het wordt aangebracht, maar het zal weer normaal drogen.

 

V. Ik heb een inktvlek op mijn tas, kan de reiniger deze verwijderen?

A. Er is een kans dat de leerreiniger de inktvlek verwijdert, maar dit hangt af van hoe lang deze er al op heeft gezeten en of uw tas eerder is beschermd voordat deze vlekken kreeg. Als de reiniger de vlek niet verwijdert, kunt u onze Inkt Verwijderen op Leer Kit gebruiken.

 

V. Waartegen beschermt de Beschermende Creme?

A. De Beschermende Creme helpt zowel water- als olievlekken af ​​te weren, samen met de meest voorkomende vlekken zoals kleurstofoverdracht van kleding en gemorste sap of thee/koffie. Het voorkomt dat kleurstof wordt overgedragen en het houdt andere vlekken op het oppervlak vast, zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggeveegd.

 

V. Ik heb een heel natuurlijk (absorberend) leer op mijn tas, is het veilig om de Beschermende Creme op dit leertype te gebruiken?

A. Ja, het is uitstekend geschikt voor dit type leer. Er zijn twee toepassingen nodig omdat de eerste laag volledig door het leer wordt geabsorbeerd. Zo voorkom je dat het leer vlekken absorbeert, wat het anders wel zou doen. Het smeert ook de leervezels en voorkomt dat ze elkaar schuren, waardoor het leer niet meer slijt.

Trustpilot Reviews Van Leren handtas Onderhoud Set