Schimmel Verwijderaar

Gespecialiseerde schimmel verwijderaar voor gebruik op kwetsbare materialen. Verwijdert alle schimmelvlekken en schimmelgeuren uit stof, leer en hout.

  • Krachtige alles-in-één schimmel verwijderaar voor stof, leer, hout en andere kwetsbare oppervlakken.
  • Elimineert schimmel en bijbehorende geur bij contact.
  • Voorkomt dat schimmelgroei terugkeert.
  • Doodt schimmelsporen
Prijs Laag - Hoog € 19,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
MOULDREM
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-03-27 15:01:00"
On:string(19) "2024-04-02 14:01:00"
Current:string(19) "2024-04-14 14:03:23"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Over Schimmel Verwijderaar

Onze Schimmel verwijderaar is zeer effectief in het verwijderen van schimmel op elk oppervlak, bij contact. Specifiek ontworpen om schimmel te verwijderen en hergroei te voorkomen, is het de perfecte oplossing voor het verwijderen van schimmel voor alle huishoudelijke schimmelproblemen.

Naast het doden van de schimmel zelf, verwijdert Schimmel verwijderaar ook alle geuren die verband houden met schimmel, meeldauw, voedsel en vloeistoffen.

Het aanbrengen is eenvoudig, spuit de Schimmel verwijderaar gewoon op het oppervlak en laat het 10-15 minuten inwerken om de schimmel te doden.

Onze schimmel verwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van schimmel van kwetsbare oppervlakken zoals hout, stof en leer.

Schimmel VerwijderaarGeschikt Voor

Schimmel verwijderaar doodt de sporen en gezwellen die samenhangen met schimmel op elk oppervlak, zacht of hard, zoals leer, stof, stof en hout. Door de sporen te vernietigen, verwijdert onze schimmel verwijderaar niet alleen de oorspronkelijke groei, maar voorkomt het ook dat de schimmel terugkeert.

Leer

Kleding / textiel / Bekleding / Stof

Hout

Gebruik voor buitenhout en tuinmeubelen onze Teak Brightener om schimmel en groene vlekken te verwijderen.

Schimmel VerwijderaarDekking En Houdbaarheid

500 ml schimmel verwijderaar is voldoende om:

Verwijder schimmel twee keer uit een volledige driedelige suite!

Het product is speciaal behandeld om bacteriegroei te weerstaan en gaat veilig 5 jaar mee indien bewaard in een koele kast met gesloten deksel.

Hoe Schimmel Vlekken te Verwijderen

Het verwijderen van schimmel is een eenvoudige taak, die wordt weergegeven in de onderstaande instructies voor het verwijderen van schimmel.

Mould Remover in action

Stap 1 - Voorbereiding voor het verwijderen van schimmel

- Test voor gebruik altijd op een onzichtbare plek.

- Als het oppervlak dik is met schimmel, verwijder het overtollige oppervlak dan met een doek.

Stap 2 - De schimmel doden


- Spray de schimmel verwijderaar op het besmette gebied en laat het 10-15 minuten intrekken.

- Gedurende deze tijd zal de schimmel verwijderaar de schimmelsporen aanvallen en doden.

 

Stap 3 - De schimmel verwijderen


- Spoel het oppervlak af met schoon water, of als u het op leer aanbrengt, veeg het dan af met een licht vochtige doek.

- Herhaal het proces indien nodig.

Tips voor het verwijderen van schimmel

- Wrijf niet op de schimmelvlekken. In plaats daarvan kunt u beter met een doek deppen. We raden aan om een microvezeldoek te gebruiken.

- De schimmel verwijderaar doodt de oorzaak van de schimmel; de sporen. Dit verwijdert niet alleen de schimmelvlekken en -geur, maar doordat de sporen worden vernietigd, wordt voorkomen dat de schimmel terugkeert.

- De schimmel verwijderaar is bedoeld voor het verwijderen van schimmel uit stof, leer en hout. Het is geformuleerd om zacht en toch effectief te zijn. We raden het niet aan voor het verwijderen van schimmelvlekken van badkamertegels of andere oppervlakken, aangezien het niet is getest voor gebruik op die oppervlakken.

 

The below video shows you how to use the Mould Remover the remove mould stains from fabric and leather. The same process can also be used to remove mould from wood and all other hard surfaces.

Schimmel Verwijderaar - Veelgestelde Vragen

Is het product een zwarte schimmel verwijderaar?

Ja, onze schimmel verwijderaar kan worden gebruikt om zwarte schimmelvlekken op stof, tapijten, kleding, bekleding, leer en hout te verwijderen.

 

Kan schimmel verwijderaar worden gebruikt om schimmel op muren en raamkozijnen te verwijderen?

Onze schimmel verwijderaar is geformuleerd om zeer effectief te zijn in het verwijderen van schimmels en het doden van schimmelsporen op elk oppervlak. Het is ideaal voor gebruik op meubels, hout en stoffen oppervlakken. Het is echter niet uitgebreid getest op andere oppervlakken, dus we kunnen het succes ervan niet garanderen.

 

Kan ik Schimmel Verwijderaar op mijn stoelen / bank / meubels gebruiken?

Onze Schimmel verwijderaar verwijdert schimmel en doodt de bijbehorende sporen op elk oppervlak. Het is een veilige en effectieve oplossing om schimmel op alle soorten meubels te verwijderen, of het nu gemaakt is van hout, stof of leer. Schimmel verwijderaar zal de schimmel bij contact doden.

 

Zal Schimmel verwijderaar voorkomen dat de schimmel terugkomt?

Absoluut, indien correct aangebracht, zal schimmel verwijderaar alle schimmelgroei volledig verwijderen en de sporen doden, dit zal voorkomen dat schimmel opnieuw groeit na behandeling van het gebied en doet de gezondheidsrisico's teniet die gepaard gaan met het inademen van schimmelsporen.

 

Zal Schimmel verwijderaar mijn hout / stof / leer oppervlakken beschadigen?

Nee, als de instructies correct worden opgevolgd en het gebied wordt afgeveegd / gespoeld na het aanbrengen, zal Schimmel verwijderaar alle soorten schimmel verwijderen zonder de oppervlakken waarop het wordt gebruikt te beschadigen.

 

Hoe schimmel uit stof te verwijderen?

Als speciale schimmel verwijderaar voor stoffen is ons product ideaal. U hoeft alleen maar de schimmel verwijderaar op de stof te spuiten en het zal de schimmelsporen doden. Voor meer instructies over het verwijderen van schimmel uit stoffen, zie dan de handleiding met instructies.

Trustpilot Reviews Van Schimmel Verwijderaar