Rode Wijn Vlek Verwijderaar

Speciaal ontworpen vlekken verwijderaar voor rode wijn voor het verwijderen van wijnvlekken van alle tapijten, kleding en stoffering.

 • Verwijdert hardnekkige vlekken veroorzaakt door rode wijn, frisdrank en vruchtensap
 • Kan worden gebruikt op tapijten, stoffering en alle andere stoffen, inclusief wol en zijde
 • Dringt door in de stof voor een grondige reiniging
 • Veilig te gebruiken formule op waterbasis
 • Verwijdert oude, ingedroogde vlekken
 • Grootte - 500 ml om veel rode wijnvlekken te verwijderen
€ 16,95
Op voorraad
SKU
RIRWCD_500
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-03-27 15:01:00"
On:string(19) "2024-04-02 14:01:00"
Current:string(19) "2024-04-13 17:01:18"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Over rode wijn vlek verwijderaar

Een specialistische reinigingsoplossing die wordt gebruikt voor het verwijderen van vlekken van rode wijn, curry, koolzuurhoudende dranken en fruitsap van tapijten, kleding en bekleding. Spuit de vlek verwijderaar op de rode wijnvlek en dep met een schone doek om de vlek te verwijderen; het verwijderen van rode wijnvlekken is gemakkelijker dan u denkt!

Terwijl u de vlekverwijderaar voor rode wijn op de vlek sproeit, zult u zien dat het de rode wijnkleur onmiddellijk doodt omdat het de vlek neutraliseert.

Rode wijn vlek verwijderaar is een product op waterbasis en is dus niet-gevaarlijk en niet-ontvlambaar. Het bevat geen oplosmiddelen of schuurmiddelen en is dus zacht en vriendelijk voor de huid. Gebruik het om rode wijnvlekken uit alle stoffen te verwijderen, hoe kwetsbaar ze ook zijn.

Het is de perfecte oplossing voor het verwijderen van vlekken zoals:

 • rode wijn
 • Koolzuurhoudende dranken zoals Cola
 • Fruitsap
 • Kerrie

Rode Wijn Vlek VerwijderaarGeschikt Voor

De rode wijn vlek verwijderaar kan veilig worden gebruikt op een breed scala aan stoffen, waaronder:

 

Natuurlijke stoffen:

 • Katoen
 • Zijde
 • Wol
 • Linnen

 

Synthetische stoffen:

 • Polyester
 • olefine of polypropyleen
 • Nylon
 • Acryl
 • Rayon

Het is ook geweldig op canvas, microvezel, fluweel en andere materialen.

Rode Wijn Vlek VerwijderaarDekking En Houdbaarheid

500 ml Rode Wijn vlek verwijderaar zou voldoende moeten zijn om ongeveer vijf vlekken veroorzaakt door rode wijn te verwijderen waar een vol glas is gemorst.

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C.

Na openen binnen drie jaar gebruiken.

 

Hoe verwijder je rode wijnvlekken

Het is gemakkelijker dan u denkt om rode wijnvlekken te verwijderen met de Rode Wijn vlek Verwijderaar. Dezelfde verwijderingsinstructies zijn van toepassing op tapijten, kleding en stoffering.

red wine stain removal

Stap 1 - Voorbereiding

De Red Wijn Vlek Verwijderaar is speciaal ontwikkeld om veilig te gebruiken op alle soorten stof, maar voor u het gebruikt, raden we u aan deze twee eenvoudige tests uit te voeren.


- Test voor gebruik altijd op een onopvallende plaats.
- Controleer op kleurstabiliteit, kleurverandering en textuurverandering.

Het eerste wat u moet doen met een rode wijnvlek is het onmiddellijk deppen met keukenrol. Wrijf of schrob de vlek niet, gebruik gewoon de keukenrol of een absorberende doek om zoveel mogelijk van de rode wijnvlek op te nemen.

Stap 2 - Verwijderen van de rode wijnvlek

Removing a red wine stain is very simple.

- Spuit de Rode Wijn vlek verwijderaar rechtstreeks op de vlek zodat het oppervlak nat is, en borstel het in met een borstel of een microvezeldoek.

- Dep met een schoon stuk doek en dep de vlek vanaf de buitenkant naar het midden. NIET WRIJVEN.

- Blijf de vlekverwijderaar op deze manier aanbrengen tot de vlek is verwijderd of er geen vlek resten meer op de doek komt.

Als de rode wijnvlek diep in het materiaal is getrokken (dit kan gebruikelijk zijn op tapijten) kun je de vlek inspuiten met de Rode Wijn Vlek Verwijderaar en vervolgens een paar lagen keukenrol aanbrengen, gevolgd door wat boeken of zware voorwerpen.

Met behulp van deze methode maakt de Rode Wijn Vlek Verwijderaar de rode wijnvlek week en zal de keukenrol deze langzaam absorberen. Als u dit doet, moet u na ongeveer een uur terugkomen en het proces herhalen.

Zodra de rode wijnvlek is verwijderd, wast u het gebied met warm water om het resterende reinigingsproduct te verwijderen.

Stap 3 - Behandeling na ververwijdering

Na het verwijderen van een rode wijnvlek moet u de stof beschermen met onze Tapijt & Textiel Beschermer om toekomstige rode wijn vlekken te helpen voorkomen. De beschermer maakt alle tapijten, bekleding en stof vlek afstotend, zodat toekomstige rode wijnvlekken op het oppervlak blijft liggen, in plaats van in te trekken/weken en een vlek te veroorzaken.

Watch the video below showing you how to remove red wine stain from carpets

Veelgestelde Vragen:

 

Kan ik de vlek verwijderaar voor rode wijn op alle stoffen gebruiken?

Ja, het is ontworpen om hardnekkige vlekken op elk type stofoppervlak aan te pakken, het is zelfs veilig te gebruiken op delicate stoffen zoals wol of zijde. Gebruik het om rode wijnvlekken op tapijten, kleding en stoffering te verwijderen.

Zal het mijn stof beschadigen of de kleur doen vervagen?

Nee, de Rode Wijn vlek verwijderaar bevat geen oplosmiddelen of agressieve chemicaliën die uw stoffen zouden beschadigen of verbleken. In de meeste gevallen zal er geen schade of kleurverlies optreden, maar het wordt altijd aanbevolen om het product op een onopvallende plaats te testen en dubbel te controleren of er geen schade of kleurverlies optreedt voordat u het op een groter gebied aanbrengt.

 

Kan ik het gebruiken om andere vlekken dan rode wijn te behandelen?

Ja, hoewel het is geformuleerd voor rode wijnvlekken, hebben we ontdekt dat het zeer effectief is bij het verwijderen van kerrievlekken, koolzuurhoudende dranken, vruchtensappen en andere alcoholen.

Als je een vlek hebt die is veroorzaakt door iets anders dan rode wijn en het bovenstaande, raden we je ten zeerste aan om deze eerst te verwijderen met de Tapijt & Textiel Reiniger. Als dit niet werkt, kunt u ook de Rode Wijn Vlek Verwijderaar proberen.

 

Hoe kan ik mijn stoffen zitbank / stoelen / kleding / bekleding / tapijten in de toekomst tegen vlekken beschermen?

Om uw stoffen items tegen vlekken te beschermen, raden we het gebruik van onze Textiel Onderhouds Kit aan, die onze Tapijt & Textiel Reiniger en onze Tapijt & Textiel Beschermer combineert, om u alles te geven wat u nodig heeft om u te beschermen tegen alle soorten vlekken en vuil in de toekomst.

 

Hoe verwijder je rode wijnvlekken uit tapijt?

Als je wilt weten hoe je rode wijnvlekken verwijdert, van welk oppervlak dan ook, bekijk dan onze instructievideo of lees de instructies op deze pagina. Het verwijderen van rode wijnvlekken is heel eenvoudig en u zult versteld staan ​​hoe snel en gemakkelijk de vlekken worden verwijderd.


Trustpilot Reviews Van Rode Wijn Vlek Verwijderaar