Verzenden en Retourneren

Verzending binnen Nederland

Bestellingen worden binnen 1 werkdag verzonden en binnen 3 werkdagen bezorgd, maar houd er rekening mee dat sommige op maat gemaakte producten, zoals leerverf speciaal gemaakt op kleur, langer kunnen duren om te verzenden.
Uw bestelling wordt met track en trace code verzonden zodat u uw bestelling op de voet kunt volgen.

Tarieven Nederland

Bij u thuis bezorgd:

Brievenbuspakket 0-2 kg €3,95 (Maximale afmeting 38 x 26 x 3 cm)
Pakket 2-10 kg €5,75
Pakket 19-20 kg €8,75

Ophalen bij een DHL service punt:

Brievenbuspakket 0-2 kg €3,95 (Maximale afmeting 38 x 26 x 3 cm)
Pakket 2-10 kg €4,50
Pakket 19-20 kg €7,50


Extra Opties:

Verzekerd Versturen €2,95
Bij schade of verlies van uw pakket kunt u de maximale waarde terugvorderen tot maximaal €500,-.

Niet bij de buren €0,95
Wij bezorgen niet bij uw buren als u niet thuis bent.

 

  • Bestellingen die voor 14.00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag op de post gedaan (tenzij de productbeschrijving anders aangeeft).
  • Bestellingen die na deze tijden worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden.
  • Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van officiële feestdagen en feestdagen in Nederland.
  • Elke bestelling met een aangepaste kleur kan niet worden gegarandeerd voor verzending op dezelfde dag.
  • We kunnen uw telefoonnummer doorgeven aan de koerier, zodat zij contact met u kunnen opnemen als ze problemen hebben met het afleveren van uw goederen.Opmerking:
Bezorging tijdens de feestdagen nemen altijd gigantisch toe, daar houden we uiteraard rekening mee.
Toch kan het voorkomen dat bestellingen langer nodig hebben om op hun bestemming aan te komen door vertragingen bij de bezorgservice.

 

 

Gratis Verzending

Wij bieden u gratis standaard verzending (levering binnen 1 á 3 werkdagen) aan bij bestellingen boven de €40,- op onze webshop, voor klanten binnen Nederland.
Deze bestellingen worden bezorgd door bezorgservice DHL.
U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te ontvangen of zelf op te halen bij een DHL servicepoint bij u in de buurt.

Opmerking: Helaas is het nog niet mogelijk om te kiezen voor bezorging voor de volgende dag. Het is wel mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons bedrijf in Heerlen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij uw buren kunnen afgeven, dan wordt uw pakket de volgende dag bij het dichtstbijzijnde DHL service punt afgeleverd. DHL laat een kaart achter in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u via de verkregen track en trace code zien waar uw pakket wordt bezorgd. 

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket opnieuw thuis of bij uw buren te laten bezorgen.
U heeft dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wilt u liever een ander DHL service punt kiezen, ook dat is mogelijk. U kunt uw keuze tot 23:59 uur aan DHL doorgeven. 

Verzending binnen België & Luxemburg

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) tot 2 kg, worden naar België al vanaf €9,75 naar u thuis verzonden, mét track en trace binnen 1 á 3 werkdagen. U volgt uw pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

Tarieven België

Bij u thuis bezorgd:
 
Pakket 0-2 kg €9,75
Pakket 2-5 kg €12,75

Pakket 5-10 kg €14,75
Pakket 10-20 kg €17,75

Ophalen bij een DHL service punt:
Pakket 0-2 kg €9,00
Pakket 2-5 kg €12,00

Pakket 5-10 kg €14,00
Pakket 10-20 kg €17,00

Extra Opties:

Verzekerd Versturen €2,95
Bij schade of verlies van uw pakket kunt u de maximale waarde terugvorderen tot maximaal €500,-.

 


Tarieven Luxemburg

Bij u thuis bezorgd:

Pakket 0-2 kg €10,75
Pakket 2-5 kg €19,75
Pakket 5-10 kg €24,75
Pakket 10-20 kg €30,75

Het is helaas nog niet mogelijk om uw bestelling in Luxemburg op te halen bij een DHL service punt.

Extra Opties:

Verzekerd Versturen €2,95
Bij schade of verlies van uw pakket kunt u de maximale waarde terugvorderen tot maximaal €500,-.

 

Herroepingsrecht

Een bestelling annuleren

U kunt uw bestelling tot zeven werkdagen na ontvangst annuleren. Om de bestelling te annuleren, hebben we een schriftelijke kennisgeving nodig van uw voornemen om te annuleren, uiterlijk zeven dagen nadat het artikel is ontvangen. Dit kan in de vorm van een e-mail of brief.

Als u besluit een bestelling te annuleren, moet u de goederen terugsturen samen met duidelijke informatie waarin wordt aangegeven door wie ze zijn geretourneerd. Deze informatie moet een bestelnummer, uw naam en contactgegevens bevatten.

Bij het annuleren van een bestelling bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten die zijn gemaakt om de goederen te retourneren.

In het geval dat een product niet doet zoals vermeld, zal een volledige terugbetaling worden aangeboden. Het is aan Furniture Clinic NL om te beslissen of de goederen moeten worden geretourneerd of niet. Als we vragen om de goederen terug te sturen, dekken we de bezorgkosten.

Als een product niet werkt omdat het is gebruikt op het verkeerde leertype waarvoor het is ontworpen, bent u zelf aansprakelijk voor eventuele bezorgkosten die ontstaan ​​door het annuleren of retourneren van de bestelling.

Producten die op maat worden gemaakt, zoals producten met een op maat gemaakte kleur, kunnen niet worden gerestitueerd. Het is de beslissing van Furniture Clinic NL om een ​​terugbetaling uit te voeren en de waarde van een eventuele terugbetaling. 

 

Terugbetalingen

U heeft het recht om een ​​bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Als u na deze tijd de goederen wilt retourneren voor restitutie, dient u ons hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen.

Als u een product wilt retourneren omdat u het artikel niet langer wenst, kan u worden gevraagd de bezorgkosten te dekken die gepaard gaan met het retourneren van het artikel. Het bedrag van de terugbetaling wordt bepaald zodra Furniture Clinic NL ervan overtuigd is dat het product in goede en originele staat verkeert.

Als u een product retourneert omdat het niet heeft gedaan wat het beweert, kunnen we om bewijs van dit falen vragen. Het is ter beoordeling van Furniture Clinic NL of zij om retournering van de goederen verzoekt. Als we vragen om de goederen terug te sturen, dekken we de verzendkosten. Als u een product naar ons terugstuurt zonder ons verzoek, wordt van u verwacht dat u zelf de verzendkosten betaalt.

Als u ontdekt dat een product defect is of niet werkt zoals vermeld, heeft u 4 weken de tijd om ons dit te laten weten en zullen wij u het geld terugbetalen.

Klanten Houden Van Ons