Vlek & Water Afstoter - Voor Leer, Textiel & Suede 150ml

Eenvoudig aan te brengen, spuitbus spray beschermer voor leer, textiel & suède. Vormt een onzichtbare 100% waterdichte en vlekafstotende barrière zonder de look en feel van het item in gevaar te brengen.

 • Snel en makkelijk in gebruik
 • Beschermt leer, stof en suède
 • Weert alle vlekken op olie- en waterbasis af
 • Snel drogend
€ 14,95
Op voorraad
SKU
SHAEPRT
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Shoe Clinic Vlek- en water afstoter is een gemakkelijk aan te brengen, sneldrogende oplossing die elk schoeisel, kleding of accessoire 100% water- en vlekbestendig maakt.

Het neemt de vorm aan van een aerosol die rechtstreeks op het te behandelen oppervlak wordt gesproeid, het droogt snel en vormt een onzichtbare, robuuste barrière die alle water en vlekken effectief afstoot zonder het uiterlijk of het gevoel van het item te veranderen.

Dit werkt door elke afzonderlijke vezel op leerstof of suède te coaten, waardoor een onzichtbare, hydrofobe barrière ontstaat.

Na de behandeling zullen alle vloeistoffen op olie- en waterbasis op het oppervlak parelen en eenvoudig weglopen of met minimale inspanning kunnen worden weggeveegd.

Zeer effectieve bescherming tegen:

 • Regen en water
 • Wijn
 • Koffie thee
 • Sappen
 • Alle vloeistoffen op oliebasis

Vlek & Water Afstoter - Voor Leer, Textiel & Suede 150mlGeschikt Voor

Leather Shoes Leather Jacket Handbag

Vlek- en water afstoter is geschikt voor gebruik op elk materiaal; stof of leer en is ideaal voor gebruik op:

 • Schoenen en ander schoeisel
 • Kleding
 • Handtassen en accessoires

 

Vlek & Water Afstoter - Voor Leer, Textiel & Suede 150mlDekking En Houdbaarheid

Eenmaal 150 ml Shoe Clinic Vlek- en water afstoter is voldoende om:

Bescherm een ​​paar schoenen of laarzen vele malen volledig

Bescherm een ​​handtas van gemiddelde grootte 3-4 keer

Bescherm een ​​jas of jas gemaakt van welke stof dan ook grondig

Het gebruik kan variëren op basis van het materiaal, de gebruiksfrequentie en de grootte van het item dat wordt behandeld.

Stap 1.

Schud de spuitbus grondig, dit zorgt ervoor dat de oplossing zo gelijkmatig mogelijk in het drijfgas wordt verdeeld en zorgt voor een gelijkmatigere laag, wat resulteert in een effectievere consistente bescherming. Dit is vooral belangrijk als de spuitbus voor gebruik enige tijd stil heeft gestaan.

 

Stap 2.

Voordat u probeert het hele oppervlak te behandelen, is het altijd aan te raden om, net als bij elke andere beschermings- of reinigingsoplossing, het product op een klein, onopvallend gedeelte van het artikel te testen op kleurechtheid en eventuele materiaaleffecten.

 

Stap 3.

Zorg ervoor dat het gehele te behandelen oppervlak schoon en droog is.

 

Stap 4.

Spuit het water- en vlek afstoter middel rechtstreeks op het oppervlak van het item totdat het er vochtig uitziet, doe dit over het hele oppervlak en laat het volledig drogen.

Met een grondige vacht, met behulp van het bovenstaande proces, is uw item 100% water- en vlekbestendig. Let op: om een ​​constante, volledige bescherming te bieden, moeten verdere toepassingen worden toegepast om de beschermende barrière te behouden. het wordt aanbevolen om minstens één keer per maand opnieuw een aanvraag in te dienen om volledige bescherming te garanderen.

V. Zal dit het uiterlijk van mijn leren item donkerder maken of veranderen?

A. Wanneer u de beschermer voor het eerst aanbrengt, kan het leer iets donkerder worden, dit is normaal omdat het in het leer trekt om de vezels te bedekken. Het zal weer lichter worden zodra het droog is.

 

V. Ik heb suède en leren schoenen; kan het op deze items worden gebruikt?

A. Ja, het is geschikt voor het beschermen van leer, stof en suède, zodat u uw schoenen in één keer kunt beschermen, zonder dat u enig gebied hoeft af te dekken.

 

V. Is er materiaal waarop dit niet werkt?

A. Zolang het oppervlak waarop u het aanbrengt absorberend is, zal het werken, u kunt zelfs een tissue 100% waterdicht maken!Trustpilot Reviews Van Vlek & Water Afstoter - Voor Leer, Textiel & Suede 150ml