Hout Reiniger

De ultieme hout reiniger voor alle soorten houten oppervlakken; verwijdert jarenlange verwaarlozing om de originele afwerking te herstellen.

 • Verwijdert nicotine en rook
 • Verwijdert opbouw van spray en boenwas
 • Verwijdert vet en vuil
 • Makkelijk aan te brengen
 • Formule op waterbasis
 • Geweldig voor modern en antiek hout
Prijs Laag - Hoog € 15,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WOODCLEANER
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-05-23 15:01:00"
On:string(19) "2024-05-28 14:01:00"
Current:string(19) "2024-06-12 12:52:25"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Over Hout Reiniger

Onze hout reiniger is een veilig te gebruiken reiniger die geschikt is voor gebruik op alle houten oppervlakken. Veegt gemakkelijk alle afgewerkte houten oppervlakken schoon met weinig elleboogvet! Toch is het nog steeds in staat om diepgeworteld vuil en vlekken van onafgewerkt hout grondig te verwijderen.

Het kan worden gebruikt om al het eiken, beuken, walnoten, essen, mahonie, grenen en alle andere soorten hard en zacht hout te reinigen.

Hout reiniger gebruiken op modern hout

Onze hout reiniger is ideaal voor het onderhouden van een schoon oppervlak op alle moderne houtafwerkingen en kan ook worden gebruikt om hardnekkige vlekken te verwijderen, zoals zwarte schoenvlekken op vloeren, voedselresten en zelfs vloeistofvlekken.

Hout Reiniger gebruiken op antiek hout

Naarmate meubels en vloeren ouder worden, raakt het vuil diepgeworteld en kan het zelfs vlekken op het hout krijgen, vooral als de afwerking is versleten of als het hout oorspronkelijk onafgewerkt was. Hout reiniger reinigt diep in de nerf van het hout om hardnekkige vlekken en zware vervuiling te verwijderen, waardoor het uiterlijk van het hout volledig verandert.

Hout ReinigerGeschikt Voor

Onze Hout Reiniger is een formule op waterbasis en dus volkomen veilig te gebruiken op alle soorten houten oppervlakken, modern en oud. Het is geschikt voor het voorzichtig reinigen van houten oppervlakken om een ​​schoon uiterlijk te behouden, maar kan ook worden gebruikt om vuil en groezelig hout grondig te reinigen.

Ideaal om mee schoon te maken:

 • Hardhout en naaldhout
 • Afgewerkte houten oppervlakken
 • Geolied, gewaxt of gelakt hout
 • Onafgewerkte houten oppervlakken
 • Met folie afgewerkt hout en laminaten
 • Massief houten vloeren en laminaten

Kan 2: 1 verdund worden (Houtreiniger: Water) voor algemene reiniging.

Gebruik onze Teak Reiniger voor tuin meubels en onderdelen.

Gebruik voor vlonders & houten terrassen onze Vlonder & Terras Reiniger.

Hout ReinigerDekking En Houdbaarheid

Indien bewaard op een koele, droge plaats met gesloten dop, heeft onze Hout Reiniger een houdbaarheid van maximaal vijf jaar. Als het product lange tijd niet is gebruikt, moet het goed worden geschud voordat het op uw hout wordt aangebracht.

Hout Reinigen Instructies

De onderstaande instructies zijn voor het gebruik van onze Hout Reiniger op alle houten oppervlakken; meubels, kasten, keukenwerkbladen, vloeren, speelgoed, deuren en alle andere items die van hout zijn gemaakt.

Algemene reiniging met Hout Reiniger

Fles goed schudden. Voor lichte reiniging kunt u in dit stadium 2: 1 mengen met water, voordat u het op een doek aanbrengt. Verdeel de houtreiniger op een microvezeldoek en wrijf met ronddraaiende bewegingen in het hout. Het vuil zal door de doek worden opgenomen. Daarna veegt u het hout af met een schoon stuk doek met weer rond draaiende bewegingen, om verspreiding van het vuil te voorkomen. Daarna kunt u weer verder te reinigen. Zo blijft u door gaan totdat het hout zijn natuurlijke kleur weer terug heeft. Bij het reinigen van onbehandeld hout kan extra druk worden uitgeoefend, aangezien het hout meer vuil heeft opgenomen en juist meer moet worden schoongemaakt.

 

Grondig reinigen met Hout Reiniger

Fles goed schudden. Verdeel de houtreiniger op een microvezeldoek en wrijf onder druk in ronddraaiende beweging in het hout. Hiermee wordt vuil onmiddellijk verwijderd, maar als het vuil erg ingeworteld is, kan het nodig zijn om een ​​schuursponsje te gebruiken om het hout echt grondig te reinigen. Breng de Hout Reiniger rechtstreeks op het hout aan en schrob het oppervlak met de Schuurspons Pad. Door deze reinigingsactie verandert de reiniger in een schuim, dat vervolgens het vuil opneemt. Veeg dit weg met een microvezeldoek om een ​​mooi schoon oppervlak te onthullen.

 

Onderhoud van Hout

Na het schoonmaken van hout, dient u het te behandelen met houtolie of was. We hebben in ons eigen assortiment een breed scala aan uitstekende oliën en wassen waaruit u kunt kiezen:

- Houtoliën

- Houtwas

Andere Hout Reinigings Producten


Gebruik voor vlonders en terras planken, onze vlonder & terras reiniger.

Gebruik voor buitenhout of tuinmeubelen, onze Teak Reiniger of onze Tuinmeubel Restauratie Kit.

Hout Reiniger - als u houten meubels wilt reinigen, dan is dit product, onze Hout Reiniger, ideaal. De reiniger verandert in een schuim, dat vervolgens het vuil opneemt. Veeg dit weg met een katoenen doek om een ​​mooi schoon oppervlak te krijgen.

Hout Reiniger Foto's

De onderstaande foto en recensie is achtergelaten door een klant die onze houtreiniger gebruikte om polijstresten van deze mooie houten tafel te verwijderen. Het is een geweldige reiniger voor houten meubelen, maar kan ook op alle andere houten oppervlakken worden gebruikt.

Using wood cleaner results 

Gebruik van Hout Reiniger - Veelgestelde Vragen

 

Is Hout Reiniger veilig te gebruiken op alle houtsoorten?

Ja, Hout Reiniger is een formule op waterbasis, zonder agressieve oplosmiddelen, en is dus geschikt voor gebruik op elk type hout. Het is geweldig voor het reinigen van hardhout en zachthout, en hout dat in elke toepassing wordt gebruikt.

 

Is Hout Reiniger geschikt voor gebruik op hout binnen en buitens huis?

Ja, Hout Reiniger is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt om houten oppervlakken zowel thuis als buiten schoon te maken. Het is ideaal voor het reinigen van houten meubels en armaturen in elke omgeving en kan worden gebruikt voor regelmatig onderhoud of voor diepte reiniging van zeer vuil of gekleurd hout. We hebben echter Teak Reiniger aanbevolen als een betere houtreiniger voor buiten.

 

Zal ​​regelmatig gebruik mijn hout uitdrogen of beschadigen?

Nee, Hout Reiniger is een formule op waterbasis, zonder oplosmiddelen of chemicaliën die ervoor zorgen dat uw hout uitdroogt of het oppervlakte zal beschadigen. Als u hout heeft dat uitgedroogd of verbleekt is, moet u een houtolie of hout was gebruiken om het natuurlijke, gezonde uiterlijk te herstellen.

 

Verzegelt of beschermt Hout Reiniger mijn hout naast het schoonmaken?

Nee, Hout Reiniger wordt alleen gebruikt voor het reinigen van hout. Om uw hout na het schoonmaken te beschermen, raden we het gebruik van een hout olie aan.
In ons assortiment hebben we een breed scala aan hout oliën die uw hout weer optimaal zal beschermen tegen toekomstige vlekken en vuil, wat zal voor komen dat het hout zal uitdrogen of de kleur zal vervagen.

 

Kan het worden gebruikt om houten meubels te reinigen?

Ja, het is een geweldige reiniger voor houten meubelen. U kunt het gebruiken voor het reinigen van meubels gemaakt van elke houtsoort (eiken, beuken, grenen, enz.) En voor meubels met elke soort afwerking (olie, was, vernis, lak enz.)

 

Trustpilot Reviews Van Hout Reiniger