Snijplank Olie

Snijplankolie is de ideale oplossing om hakplanken, slagersblokken en snijplanken te beschermen en te herstellen.

  • Voedselveilige olie, volkomen voedsel veilig
  • Kleurloos reukloos en smaakloos
  • Snel en gemakkelijk aan te brengen
  • Hydrateert en dicht af om scheuren en uitdroging te voorkomen
  • Beschermt, herstelt en verbetert het uiterlijk
Prijs Laag - Hoog € 13,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CBO
DEBUG INFO

Off:string(19) "2023-12-18 15:01:00"
On:string(19) "2024-01-02 15:01:00"
Current:string(19) "2024-02-23 04:51:19"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Over Snijplank Olie

Onze Snijplank Olie is de perfecte keuze voor het beschermen, onderhouden en herstellen van houten keukenartikelen, waaronder snij-hak planken, slagersblokken, houten lepels en meer.

Regelmatig aanbrengen voorkomt dat snijplanken droog, gebarsten en broos worden. Door een beschermende barrière te vormen, voorkomt onze snijplankolie ook dat vloeistof het oppervlak binnendringt, waardoor de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën wordt verminderd.

Onze snijplankolie is geschikt voor levensmiddelen, waardoor deze perfect is voor gebruik op items die worden gebruikt voor voedselbereiding. De olie zal nooit bederven, in tegenstelling tot veel alternatieve behandelingen. De pure minerale olie dringt het hout binnen en biedt bescherming, behoudt en versterkt de natuurlijke kleur en het karakter van het hout, terwijl het ook de levensduur van uw houten keukenplanken, blokken en keukengerei verlengt.

Snijplank OlieGeschikt Voor

Onze gespecialiseerde snijplankolie is volkomen veilig in gebruik en perfect voor gebruik op alle houtsoorten en bamboe, waaronder:

  • Snij-hak planken
  • Slager blokken
  • Werkbladen
  • Keukengerei

Snijplank OlieDekking En Houdbaarheid

250 ml behandelt een snijplank ongeveer 50 keer.

Na openen binnen 3 jaar gebruiken.

Snijplank Olie Instructies

Het aanbrengen van olie op een snijplank is heel eenvoudig en zal de look en feel van de plank verbeteren. Door regelmatig snijplankoliën aan te brengen, blijven uw snijplanken er jarenlang geweldig uitzien.

Het is snel en gemakkelijk aan te brengen, volg gewoon deze instructies voor geweldige resultaten, elke keer weer.

Stap 1. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is voordat u de olie op de snijplank aanbrengt.

Stap 2. Breng de snijplankolie rijkelijk en gelijkmatig aan op de plank met een pluisvrije doek en laat het teveel een nacht inwerken.

Stap 3. Na de droogtijd, de snijplank polijsten met een schone doek. Herhaal het proces totdat je een druppel water op het hout kunt druppelen en het op het oppervlak parelt en niet intrekt. Zo weet je of het hout volledig beschermd is.

Een keer per maand opnieuw aanbrengen of indien nodig wanneer u ziet dat er weer water in de snijplank begint te worden opgenomen.

Snijplank Olie Foto's

Deze uitgedroogde snijplank is geolied met onze Snijplank Olie. De olie versterkt niet alleen de kleur waardoor de plank er beter uitziet, maar de olie voorkomt ook dat vlekken en ziektekiemen in het hout trekken.

Chopping Board Oiled

Veelgestelde Vragen - Snijplank inoliën met Snijplank Olie

Moet je houten snijplanken oliën?

Ja. Door olie op een snijplank aan te brengen, blijft het schoner, gezonder en voorkomt het ook dat het hout uitdroogt, splijt en barst.

 

Hoe vaak moet ik mijn houten snijplank oliën?

We raden aan om de olie eens per maand opnieuw aan te brengen. U zult merken dat het hout droger aanvoelt of er lichter uitziet. Dit is een goede indicatie om het bord opnieuw te oliën.

 

Hoe verzegelt u een houten snijplank?

We verzegelen niet echt hout als we het oliën. De Snijplank olie trekt snel in het hout en houdt het hout gehydrateerd; Het voorkomt ook dat vlekken en geuren in het hout trekken, zodat uw snijplank er beter uitziet en ruikt.

 

Kun je een snijplank oliën met plantaardige olie behandelen?

Nee. Plantaardige oliën zoals olijfolie, arachideolie of walnotenolie drogen niet en bevatten vetten die oxideren en vies worden. Het gebruik van dergelijke oliën kan tot onaangename geuren leiden. Omdat de plantaardige olie niet goed kan drogen, bestaat de kans dat uw snijplank gaat schimmelen.

 

Is de olie van uw snijplank voedselveilig?

Ja, het is gemaakt van minerale olie van FDA-kwaliteit die volkomen veilig is om te gebruiken op alle stukken hout die in contact komen met voedsel.

Trustpilot Reviews Van Snijplank Olie