Hout Was & Boen - Vloeibaar

Een gemakkelijk te gebruiken bijen was boen middel in vloeibare vorm, voor het onderhouden van alle houten oppervlakken.

 • Natuurlijke formule, bevat geen siliconen
 • Doordrenkt met bijenwas, carnauba was en sinaasappelolie
 • Voorkomt uitdroging en bederf
 • Geschikt voor afgewerkt en onbehandeld hout
Prijs Laag - Hoog € 16,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WAXPOL
DEBUG INFO

Off:string(19) "2023-12-18 15:01:00"
On:string(19) "2024-01-02 15:01:00"
Current:string(19) "2024-02-23 02:59:16"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

 

Hout Was & Boen – vloeibaar is ideaal voor het behandelen van afgewerkt en onafgewerkt hout. Het is specifiek ontworpen om te helpen beschermen en te voorkomen dat het hout uitdroogt en verkleurt. Met toegevoegde verzorgende oliën voedt het actief uw hout terwijl het de natuurlijke schoonheid en diepte van de nerf versterkt.

Natuurlijke bijenwas en carnauba was bieden een superieure beschermende laag en de formule is doordrenkt met sinaasappelolie voor een aangename aromatische geur.
De hout was kan op alle houtoppervlakken worden gebruikt, inclusief afgewerkt en onafgewerkt hout en is geschikt voor gebruik op zowel antiek als moderne items. Ontworpen om oude, vervaagde en vermoeide houten oppervlakken weer tot leven te brengen, moet het worden gebruikt wanneer het hout er droog en vaal begint uit te zien, of ten minste eenmaal per zes maanden.

Het heeft een crème achtige consistentie en is dus heel gemakkelijk aan te brengen. Als je overweegt om dit of onze bijenwas te kopen, raden we onze vloeibare hout was aan voor dagelijks polijsten (voor items die je maandelijks zou doen) en voor items die niet af zijn (d.w.z. niet zijn behandeld met een olie, vernis of verf). Dat komt omdat het in het hout kan trekken, voor voeding kan zorgen en de nerf kan accentueren. De Bijen Was kan worden gebruikt voor oppervlakken die u hoogglans wilt polijsten, of voor het behandelen van reeds afgewerkt hout.

Hout Was & Boen - VloeibaarGeschikt Voor

Hout Was & Boen – vloeibaar  kan gebruikt worden op alle houtsoorten (eiken, beuken, esdoorn etc) en op hout dat in elke omgeving gebruikt wordt.

 

 • Interieur hout
 • Hardhout en naaldhout
 • Keukenwerkbladen en gebruiksvoorwerpen
 • Meubilair
 • Deuren en ramen
 • Hardhouten vloeren
 • Speelgoed
 • Gedraaid Hout
 • Onbehandeld hout en kaal hout

Hout Was & Boen - VloeibaarDekking En Houdbaarheid

Verbruik: 20m2 per liter.

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Bewaren tussen 10 ° C en 25 ° C.

Na openen binnen drie jaar gebruiken.

Hoe de Hout Was & Boen - Vloeibaar te gebruiken

Stap 1. Goed schudden voor gebruik. Test eerst in een onzichtbaar gebied.

Stap 2. Royaal aanbrengen met een pluisvrije doek en in het hout wrijven in de richting van de nerf.

Stap 3. Laat 20 minuten intrekken en poets vervolgens met een schone doek en poets tot het hout glanst. Breng opnieuw aan wanneer het hout er vaal / droog uitziet of tenminste om de zes maanden.

Wood Wax Polish Fotos

Onderstaande foto is van een sterk vervaagde en verkleurde tafel die weer een tweede leven heeft gekregen met behulp van de Hout Was & Boen.

Wood Wax Polish

Bovenstaande foto is ingezonden met een beoordeling door een klant en toont (links) de tafel die behandeld gedeeltelijk behandeld is met de Hout Was & Boen. De rechter foto toont de tafel wanneer deze bijna klaar is.

Hout Was & Boen - Vloeibaar - Veelgestelde Vragen

 

Wat is het verschil tussen de bijenwas en de vloeibare was?

Het zijn beide geweldige producten om hout in de was te zetten, maar er zijn een paar verschillen tussen de twee.

 • Hout Was & Boen vloeibaar bevat ook olie en trekt dus dieper in het hout. Dit betekent dat het de nerf van het hout accentueert en het meer donker maakt (zoals een olie dat zou doen). Terwijl de bijenwas het hout helemaal niet donkerder maakt.
 • Hout Was & Boen vloeibaar heeft een crème achtige consistentie en is dus heel gemakkelijk in hout te wrijven, terwijl de bijenwas steviger is.
 • Hout Was & Boen vloeibaar kan worden gepolijst tot een mooie glans, terwijl de bijenwas kan worden gepolijst tot een zeer hoge glans.

Kan het worden gebruikt in gebieden die met voedsel in contact komen?

Ja, het bevat geen gevaarlijke chemicaliën en voldoet aan de voorschriften voor artikelen die in contact komen met voedsel.

 

Trustpilot Reviews Van Hout Was & Boen - Vloeibaar