HOUT VERZORGINGS PRODUCTEN

De categorie houtonderhoud omvat een uitgebreid assortiment producten voor het behandelen van alle soorten houtoppervlakken. Van ons complete assortiment houtoliën en houtwax om hout af te werken, tot best verkopende producten zoals onze houtbeits, bijenwas en deense olie.

Producten 21-22 van 2

Pagina
 1. Schimmel Verwijderaar
  Schimmel Verwijderaar

  Elimineert en doodt schimmel bij contact.

  Prijs Laag - Hoog € 19,95

  Gespecialiseerde schimmel verwijderaar voor gebruik op kwetsbare materialen. Verwijdert alle schimmelvlekken en schimmelgeuren uit stof, leer en hout.

  • Krachtige alles-in-één schimmel verwijderaar voor stof, leer, hout en andere kwetsbare oppervlakken.
  • Elimineert schimmel en bijbehorende geur bij contact.
  • Voorkomt dat schimmelgroei terugkeert.
  • Doodt schimmelsporen
  Product bekijken

Producten 21-22 van 2

Pagina

Hoe zorg je voor hout

Alle houten oppervlakken moeten zorgvuldig worden onderhouden om ze er op hun best uit te laten zien. Het niet goed onderhouden van hout kan leiden tot vlekken, slijtage van het oppervlak en verslechtering van de afwerking. Regelmatig onderhoud van hout met was, olie of vernis helpt deze problemen te voorkomen.

 

Houtreinigers

Als u uw hout schoon wilt houden van alledaags vuil en aanslag, of een opeenhoping van was en poetsmiddel wilt verwijderen, dan is onze Hout Reiniger uitstekend product om te gebruiken. Voor hout dat buiten wordt gebruikt, gebruikt u onze Teak Reiniger of de Vlonder Terras Reiniger.

 

Houtwas

Het in de was zetten van hout is een beproefde manier om houten oppervlakken van honderden jaren oud te behandelen. Bijenwas is de meest voorkomende en aanbevolen behandeling voor het in de was zetten van hout, onze Bijenwas en vloeibare Meubel was is ontwikkeld om te werken volgens de hoogste normen.

 

Houtoliën

Er zijn veel verschillende soorten houtoliën; ze zullen allemaal houten oppervlakken versterken en beschermen, maar elke verschillende houtolie zal een iets ander uiterlijk geven. Sommige zullen het hout donkerder maken, andere zullen het glanzend maken en andere zullen het hout mat maken. De beste houtolie voor u is degene die de look en feel geeft die u wenst.

 

Er zijn echter enkele houtoliën die perfect zijn voor de klus die u nodig heeft. Voor tuinmeubelen raden we teakolie aan, omdat het een goede bescherming tegen weersinvloeden biedt, het hout versterkt en een mooie natuurlijke afwerking heeft. We raden Deense olie aan voor werkbladen, en als je op zoek bent naar een 100% natuurlijke olie, dan kun je Tung Oil niet verslaan.

 

Hout Beits

Door hout te beitsen kunt u de kleur van elk houten oppervlak aanpassen of veranderen om het aan uw gewenste look te laten voldoen. Een houtbeits zal in het hout trekken, het hout verkleuren en de natuurlijke schoonheid van de nerf versterken. Een houtbeits geeft een zekere mate van bescherming aan het hout, maar we raden altijd aan om het hout daarna af te werken met olie, was of vernis.

 

Hout vernissen

Vaak de meest slijtvaste houtafwerking, een houtvernis wordt meestal met een borstel op het hout geverfd. Houtvernissen bieden een sterke houtafwerking die bestand is tegen schuren, krassen en stoten, en ook een afwerking die vloeibare vlekken helpt voorkomen.

Onze houtvernis voor binnen is een geweldige houtafwerking voor alle houtprojecten die binnenshuis worden gebruikt.

Klanten Houden Van Ons