Werkblad Onderhouds Kit

Reinig en herstelt alle keukenwerkbladen voor een professionele, als nieuwe afwerking.

  • Werkbladolie om het hout te beschermen en te voeden
  • Verbetert de kleur en nerf
  • Geeft een aantrekkelijke, natuurlijke satijnglans
  • Biedt een duurzame, water- en vlekbestendige afwerking
  • Geschikt voor alle soorten houten werkbladen
  • Verlengt de levensduur van alle werkbladen
€ 49,95
Niet op voorraad
SKU
WORKTOPMKIT

Werkblad Olie

Onze werkbladolie is ontwikkeld om alle massief houten werkbladen af ​​te dichten en af ​​te werken, en om ze opnieuw te oliën voor onderhoud. Een beproefde en beproefde mix van natuurlijke oliën en harsen, het dringt diep in het hout en droogt om een ​​harde, duurzame en zeer aantrekkelijke satijnen afwerking te geven.

Voldoet aan de materialen en artikelen in contact met voedsel (Engeland) Regulations 2012; onze werkbladolie is perfect voor de behandeling van werkbladen die worden gebruikt in de keuken en eetruimtes, waar contact met voedsel, morsen en blootstelling aan water en andere vloeistoffen een frequent gevaar vormen.

De natuurlijke afwerking die wordt verkregen bij het aanbrengen van werkbladolie, zorgt voor waterbestendigheid van het werkblad, helpt vlekken te verminderen en maakt het hout gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Dit beschermt en versterkt de natuurlijke schoonheid van uw hout.

Werkblad Onderhouds KitGeschikt Voor

De onderhouds kit kan worden gebruikt op alle soorten houten werkbladen, zoals eiken, beuken, walnoten, enz. Het kan ook worden gebruikt om ander geolied hout te reinigen en te oliën.

Werkblad Onderhouds KitDekking En Houdbaarheid

De producten in deze kit zijn voldoende om een ​​werkblad van 20 m² te behouden.

Bewaar op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht.

Inhoud van de onderhoudskit voor werkbladen

1 Liter Deense Olie (werkbladolie)

500 ml houtreiniger (verdunt 4:1 voor dagelijkse reiniging)

Sprayflacon van 250 ml voor eenvoudige dagelijkse reiniging

1 x pak schuimborstels

1 x pak pluisvrije doeken

2 x denibbing pads

Vinylhandschoenen en instructies

Houtreiniger

Veel fabrikanten van massief houten werkbladen raden het gebruik van multifunctionele reinigingsproducten aan die chemicaliën bevatten die werkbladen kunnen beschadigen. Onze houtreiniger is speciaal ontworpen om alle houten oppervlakken grondig te reinigen en om zware vervuiling en hardnekkige vlekken te verwijderen, maar kan ook worden verdund om te worden gebruikt als een dagelijkse werkbladreiniger om voorzichtig te reinigen zonder schade aan te richten. Verdund maakt de reiniger 2,5 liter reiniger voor je werkbladen, wat neerkomt op slechts € 2,39 per 500 ml voor de dagelijkse reiniging.

Werkbladolie

Onze werkbladolie is ontwikkeld om alle massief houten werkbladen af ​​te dichten en af ​​te werken, en om ze opnieuw te oliën voor onderhoud. Een beproefde en bewezen mix van natuurlijke oliën en harsen, het dringt diep in het hout door en droogt op om een ​​harde, duurzame en zeer aantrekkelijke satijnen afwerking te geven.

Voldoet aan de Materials and Articles in Contact with Food (Engeland) Regulations 2012; onze werkbladolie is perfect voor de behandeling van werkbladen die worden gebruikt in de keuken en eetruimtes, waar contact met voedsel, morsen en blootstelling aan water en andere vloeistoffen een frequent gevaar vormen.

De natuurlijke afwerking die wordt geleverd bij het aanbrengen van werkbladolie zorgt voor waterbestendigheid van werkbladen, helpt vlekken te verminderen en maakt het hout gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Dit beschermt en versterkt de natuurlijke schoonheid van uw hout.

Hoe een werkblad te oliën?

We hebben hieronder twee sets instructies die u laten zien hoe u een werkblad moet oliën; de eerste gaat over het oliën van een nieuw keukenwerkblad en daaronder instructies voor het herstellen en oliën van een gebruikt werkblad.

Nieuwe houten werkbladen oliën

Schud de olie goed voor gebruik. Als u niet zeker bent van de afwerking, test deze dan eerst op reservehout of een ongezien gebied.

Aanbrengen met de Schuim Borstel en de olie in de richting van de nerf in het hout intrekken.

Werk de olie over het gehele oppervlak van het werkblad en alle randen zodat er een dunne, gelijkmatige bedekking ontstaat.

Laat vijf tot tien minuten intrekken en veeg overtollige olie weg met de Pluisvrije Doek.

Laat vier tot zes uur drogen. Na de eerste laag moeten nog twee lagen worden aangebracht, waarbij de volledige droogtijd van vier tot zes uur tussen elke laag moet worden aangehouden om ervoor te zorgen dat de vorige laag volledig is opgedroogd voordat de volgende laag wordt aangebracht.

Het denibbing-pad kan worden gebruikt om het oppervlak tussen de lagen olie voorzichtig te schuren als het droog is. Dit zorgt voor een gladde, foutloze afwerking. Wrijf voorzichtig in de richting van de nerf en verwijder eventueel stof met een vochtige doek voor de volgende laag olie.

 

Houten werkbladen restaureren en oliën

Maak het werkblad schoon

Gebruik de Houtreiniger onverdund om het oppervlak grondig te reinigen; breng de Wood Cleaner eenvoudig aan op een schone doek en wrijf met druk in het hout. Veeg na het reinigen eventuele reiniger af met een schone, droge doek en laat drogen.

Bereid het werkblad voor

Neem een ​​denibbing pad en wrijf licht over het werkblad en wrijf in de richting van de nerf, dit zal helpen om het oppervlak mooi en glad te maken, klaar voor de volgende toepassing van olie. In dit stadium kan de kleur er iets doffer uitzien. Verwijder al het stof van het denibbing met een schone doek.

Als het werkblad een dikke laag oude was of olie heeft, moet u deze eerst schuren. Gebruik hiervoor onze schuurpads.

Werkbladolie aanbrengen

Nadat de ondergrond is voorbereid, is het tijd om de werkbladolie aan te brengen. Voor alle houten werkbladen gelden dezelfde instructies; volg gewoon de instructies hierboven voor 'nieuwe houten werkbladen oliën'.

 

Werkblad Reiniging & Onderhoud

Dagelijkse schoonmaak

Voor de algemene dagelijkse reiniging kan de Wood Cleaner in een verhouding van 4:1 gemengd worden met water (4-delen water op 1-component Wood Cleaner). Dit kan vervolgens worden bewaard in de trigger-sprayfles en worden gebruikt als een dagelijkse werkbladreiniger. Bevochtig (niet nat) een doek met de oplossing en veeg het oppervlak af.


Onderhoud

Om de mooie kwaliteit van uw houten werkblad te behouden, is het essentieel dat het regelmatig geolied wordt. Het werkblad is volledig beschermd en in goede staat wanneer het oppervlak een lichte glans heeft en water 'kralen' of druppeltjes vormt op het oppervlak. Bij gebruik zal de finish langzaam slijten en zal er geen water meer 'kralen' op het oppervlak, de glans zal er ook doffer uitzien.

Idealiter zou het oppervlak opnieuw geolied moeten worden voordat het in dit stadium komt en wanneer u het bovenstaande opmerkt, weet u dat het tijd is om de werkbladolie opnieuw aan te brengen. Wij raden aan om een ​​à twee keer per jaar werkbladolie aan te brengen.

Bekijk onze video's die u laten zien hoe u een werkblad oliet. We hebben een video die u laat zien hoe u een nieuw werkblad moet oliën, en een andere die u laat zien hoe u een ouder werkblad kunt herstellen en opnieuw kunt oliën.

Werkbladolie Foto's

De onderstaande foto is van een houten keukenblad. Links is het ruwe hout zonder olie erop. De rechterkant laat zien hoe de werkbladolie de natuurlijke kleur in het hout naar voren heeft gebracht, het uiterlijk van het hout heeft verbeterd en ook een uitstekende bescherming heeft geboden.

Worktop Oil

Veelgestelde vragen over werkbladolie

V. Is de werkbladolie geschikt voor alle houten werkbladen?

A. Ja, onze Werkblad Olie kan op alle soorten houten werkbladen worden gebruikt. Het maakt niet uit van welke houtsoort het werkblad is gemaakt, de olie zal het hout veilig opwaarderen en beschermen.

 

V. Is de olie in de set een eiken werkbladolie?

A. Onze Werkblad Olie kan worden gebruikt op alle soorten keukenwerkbladen, inclusief eiken werkbladen.

 

V. Wat is de beste olie voor werkbladen?

A. Onze werkbladolie is deense Olie en wij geloven dat dit de beste olie is voor keukenwerkbladen. Dit komt omdat het niet alleen de natuurlijke schoonheid van het hout verbetert, maar het ook beschermt tegen vlekken en morsen. Het is uitstekend geschikt voor gebruik rond gootstenen en gebieden die vaak nat worden.

 

V. Hoe olie je houten werkbladen?

A. Werkbladen oliën is een vrij eenvoudig proces, je hebt alleen de juiste producten nodig. Daarom hebben we deze Werkblad Onderhous Set samengesteld, zodat je alle producten die je nodig hebt om je werkblad te oliën in één handige set krijgt.

Op deze pagina kunt u ook onze video bekijken die u laat zien hoe u een keukenwerkblad moet oliën, en ook de instructies in de betreffende sectie lezen.

Trustpilot Reviews Van Werkblad Onderhouds Kit