Leer Reiniging Borstel

  • Dringt diep door in de structuur van het leer om grondig te reinigen
  • Zachte en tedere reiniging - reinigt zonder het oppervlak van het leer te beschadigen
  • Ideaal voor gebruik met onze Leer Reiniger
€ 13,95
Niet op voorraad
SKU
LCBRUSH
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-03-27 15:01:00"
On:string(19) "2024-04-02 14:01:00"
Current:string(19) "2024-04-14 08:18:33"


 Var:bool(true)

Ideaal voor het reinigen van leer

Onze leerreinigingsborstel maakt het schoonmaken van elk leren item uiterst eenvoudig.

De borstelharen worden gebruikt om diep in de structuur van een leer te reinigen en vuil gemakkelijk op te tillen en zijn zo ontworpen dat ze net stijf genoeg zijn voor een grondige reiniging, terwijl ze ook zacht genoeg zijn om slijtage of beschadiging van het oppervlak te voorkomen.

Een robuuste, voordelige borstel, het is de ideale accessoire voor elke leerreinigingsklus, of het nu gaat om een ​​leren bank of auto-interieur of leren kleding en schoenen.

Dit product wordt sterk aanbevolen voor alle leersoorten, maar is vooral geschikt voor gebruik op lichtgekleurd leder, waar diepgeworteld vuil goed zichtbaar is en soms moeilijk is te reinigen.

Leer Reiniging BorstelGeschikt Voor

De Leer reiniging Borstel kan in combinatie met onze Leer Reiniger worden gebruikt op alle verschillende leerartikelen, van meubels en auto-interieurs tot kleding, schoenen, handtassen en zelfs leer voor ruitersport. Perfect voor het reinigen van leer dat erg vuil is geworden en een goede poetsbeurt nodig heeft, onze borstel is geschikt voor gebruik op alle kleuren leer en alle verschillende nerfsoorten.

  • Aniline en semi-aniline leer
  • Gepigmenteerd leer
  • Oil & Wax Pull Up leer
  • BiCast-leer
  • Tweekleurig, gevlekt en antiek afgewerkt leer

Niet geschikt voor Suede / NuBuck

Stap 1

Giet voor het beste resultaat wat van onze Leer Reiniger in een speciale schuimfles. Gebruik de fles om schuim te maken.

 

Stap 2

Breng het schuim rechtstreeks vanuit de fles aan op de Leer Reiniging Borstel. Wrijf met ronddraaiende bewegingen in het leer om het vuil op te tillen.

 

Stap 3

Veeg het leer na het schoonmaken af met een badstof handdoek om eventuele schoonmaakresten te verwijderen. Na het reinigen kan onze Leer Protectie Crème worden aangebracht voor optimale verzorging en als preventie tegen toekomstige vlekken en vuil.

Trustpilot Reviews Van Leer Reiniging Borstel