LEER VERZORGINGSPRODUCTEN


Onze leerverzorgingsproducten worden al bijna twee decennia gebruikt door zowel professionele als doe-het-zelvers. Het assortiment omvat alle soorten leerverzorgingsproducten voor het reinigen, repareren en herstellen van alle soorten leer. Onze meest populaire producten zijn onze Leer Verf, die wordt gebruikt om rechtstreeks op leer te schilderen, onze Leer Reiniger, die geweldig is voor meubels en auto's, en onze Leer Protectie Creme, die wordt gebruikt om leer te beschermen en te verzorgen.

Producten 21-25 van 5

Pagina
  1. Leren handtas Onderhoud Set
    Leren handtas Onderhoud Set

    Voor Handtassen, Bagage, Schoeisel & alle artikelen van Leren Kleding.

    € 29,95

    Verleng de levensduur van uw meest gewaardeerde lederen hand tassen en/of klein lederwaar met deze kostenbesparende lederen reinigings- en bescherming set.

    • Ideaal voor het reinigen en beschermen van elke lederen handtas en of klein lederwaar (behalve Suede of Nubuck).
    • Snel en gemakkelijk te gebruiken.
    • Levert voldoende product om een lederen handtas tot 2 jaar schoon te maken en te beschermen.
    • Rendabel alternatief voor het vervangen van een handtas of het schoonmaken door een professional.
    Product bekijken

Producten 21-25 van 5

Pagina

ONZE LEER VERZORGINGS CATEGORIEËN


Bij Furniture Clinic is ons uitgebreide assortiment leerproducten ontworpen om zo persoonlijk mogelijk te zijn: ervoor zorgen dat elk leerverzorgingsprobleem een ​​geïndividualiseerde oplossing heeft om de beste resultaten te garanderen. We hebben momenteel producten online beschikbaar in de volgende categorieën:

Leer Reinigers en Conditioners - Een brede selectie leerverzorgingsproducten om alle soorten leer te reinigen, te beschermen en te verzorgen. Een populaire keuze is onze Leren Bank Reiniger.

Leer Reparatie - Een brede selectie leerreparatieproducten om u te helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen met leer. Vind producten om slijtage, krassen en kleurverlies te herstellen, zoals onze Leer Reparatie Kit.

Leer Restauratie - Als u de kleur van een bank of autostoelen wilt herstellen, vindt u de producten die u nodig heeft in onze sectie leerrestauratie. Onze Leer Restauratie Creme is ons meest populaire product omdat het gemakkelijk de kleuren van alle soorten leer herstelt en verkrijgbaar is in veel kleuren.

Leer Verf - We hebben ook een volledig assortiment producten om leer te verven. Hoewel klanten vaak betere resultaten behalen met onze leerbalsem, is het veel gemakkelijker in gebruik en geeft het net zo goede resultaten bij het verven van leer.

 

Overige Leer Verzorging

We hebben ook een gespecialiseerd assortiment producten om voor suède te zorgen. We hebben een geweldige Suede Reiniger en onze Suede Beschermer zal alle vloeibare vlekken van elk suède item afstoten.

Klanten Houden Van Ons