Leer Onderhoud Set 250ML

Uitstekende leer verzorgings set met een combinatie van 250 ml Leer Reiniger en 250 ml Leer Protectie Crème. Reinigt, voedt en beschermt en herstelt het oorspronkelijke leeraroma.

 • Reinigt leer snel en gemakkelijk, ook bij diepgeworteld vuil
 • Verlengt de levensduur van leer
 • Beschermt leer tegen vlekken, morsen en inkt
 • Voedt uitgedroogd en verbleekt leer
 • Geeft luxe lederen aroma
 • Geschikt voor alle leersoorten en kleuren
€ 29,95
Niet op voorraad
SKU
Leather_Care_Kit_(Retail)
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-03-27 15:01:00"
On:string(19) "2024-04-02 14:01:00"
Current:string(19) "2024-04-14 13:27:30"


 Var:bool(true)

De leerverzorgingskit is een tweedelige leerreinigingskit die is ontworpen om alle leerstukken te reinigen, te verzorgen en te beschermen. De kit bestaat uit;

Leer Ultra Clean

Een veilig te gebruiken, zachte leerreiniger die zelfs de meest hardnekkige vuilophopingen van leer kan verwijderen. Reiniging met een spons om een schuimende werking te creëren, deze komt in de nerf en tilt vuil gemakkelijk op.

Protectie crème voor leer

Na het reinigen van het leer is het noodzakelijk om het te conditioneren. Dit product voedt en verzorgt niet alleen leer, maar voegt ook een beschermende laag toe die vlekken afstoot en slijtage helpt voorkomen. Doordrenkt met een luxueus leeraroma, herstelt de Protectie Crème de geur ook terug in oud en nieuw leer.

Reinigingsspons en applicatorspons

Reinigingssponsje om leer voorzichtig schoon te maken en een zachte applicatorspons om de Leer Protectie crème aan te brengen.

Leer Onderhoud Set 250MLGeschikt Voor


Leather Sofa, Armchair, Chairs and Furniture Leather Car Seat or Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jacket or Clothing

The Leather Care Kit can be used on all different articles of leather, from furniture and car interior to clothes, shoes, handbags and even equestrian leathers. It works on all colours of leather and all different grain types.

Suitable For Aniline and semi-aniline leather
Suitable For Pigmented leather/ topcoat leather
Suitable For Oil and wax pull-up leather
Suitable For Two-tone and mottled leather
Suitable For Rub-off/ antique finished leather
Suitable For Bicast leather
Suitable For Vinyl and faux leather, including bonded leather
Not Suitable For Suede and nubuck

Leer Onderhoud Set 250MLDekking En Houdbaarheid

250 ml van elk product is voldoende om:

Reinig en bescherm een driedelige suite 3 keer!

Reinig en bescherm een groot auto-interieur 5 keer!

Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht.

Bewaren tussen 8°C en 30°C.

Na openen binnen 3 jaar gebruiken.

Lederverzorgingsset Bevat:

250 ml Leder Ultra Clean
250 ml leerbeschermingscrème
1 x reinigingsspons
1 X Applicatorspons

Cleaning Leather with Leather Cleaner

Stap 1. Maak het leer schoon

De eerste stap bij het verzorgen van uw leer moet altijd zijn om het schoon te maken met de bijgeleverde Leer ReinigerUltra Clean en de bijgeleverde reinigingsspons, zelfs als het leer nieuw is.

Giet de Reiniger op de Reinigings Spons en knijp om schuim te maken. Gebruik dit om met ronddraaiende bewegingen in het leer te wrijven. Hierdoor wordt het vuil van het oppervlak getild. Veeg overtollige reiniger met een schone doek van het leer. Herhaal dit proces indien nodig.

OPMERKING: Bij het reinigen van absorberend leer zoals Aniline en Pull up, zal het leer de reiniger opzuigen en donkerder worden - dit is normaal en zal terugkeren naar wat het ooit droog was. Werk snel over een volledig paneel per keer om ervoor te zorgen dat het leer overal gelijkmatig donker wordt.


Protecting and Conditioning Leather

Stap 2. Breng beschermingscrème aan

Breng de Leather Protection Cream aan met de Applicator Sponge en wrijf met ronddraaiende bewegingen in het leer. Laat dit 10-15 minuten drogen en poets het gebied daarna met een schone doek.

Door de beschermingscrème op deze manier aan te brengen, wordt uw leer volledig beschermd tegen vuil en vlekken.

OPMERKING: Nu uw leer volledig is beschermd, wordt het aanbevolen om uw item eens per maand af te nemen met een vochtige doek om eventueel oppervlaktestof te verwijderen. Hierdoor wordt toekomstige opeenhoping van vuil voorkomen.


Cleaning Leather

Four Seasons Leather Care Plan

Stap 3. Onderhoud leerverzorging

U moet uw leer elke drie maanden reinigen en beschermen om het hele jaar door een grondige bescherming tegen vuil en vlekken te garanderen. Het mooie hiervan is dat je leer

nooit meer moeilijk schoon te maken zal zijn, het hoeft alleen maar af en toe met een vochtige doek te worden afgeveegd om neergeslagen stof te verwijderen.

Dit is zeker de moeite waard als je kinderen, huisdieren of een absorberende leersoort hebt zoals aniline of pull up. Ons systeem zorgt ervoor dat uw leer langer meegaat, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

 

Advantages

Belangrijkste voordelen

 • Voorwaarden: De Leer Protectie Crème bevat een natuurlijke mix van oliën en wassen en voedt en voedt uw leer en voorkomt dat het uitdroogt, barst en vervaagt.
 • Weert vlekken af: dankzij de toegevoegde barrièrebeschermingstechnologie kan het leer olie- en watervlekken afstoten, waardoor ze op het oppervlak blijven zodat het leer gemakkelijk kan worden schoongeveegd.
 • Vermindert slijtage: Bij gebruik wordt leer geschuurd door kleding, wat op lange termijn kan leiden tot scheuren en afbladderen. De Leer Protectie Crème absorbeert de schaafwonden en fungeert als een beschermende barrière tussen het leer en het contact.
 • Hersteld de Leer Aroma: De Leer Protectie Crème is doordrenkt met een luxueus leeraroma, dat bij het aanbrengen in uw leer wordt overgebracht.
 • NIEUW: Vermindert vervaging - Met toegevoegde UV-remmers helpt de beschermingscrème nu ook voorkomen dat de zon het leer vervaagt wanneer het in direct contact is.

Bewezen prestaties:

De toegevoegde barrièrebeschermingstechnologie in de Leer Protectie Crème zorgt ervoor dat het leer olie- en water gedragen vlekken afstoot en ze op het oppervlak houdt zodat het leer gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De onderstaande afbeeldingen laten zien hoe effectief deze barrière is bij het afstoten van lekkages op water- en oliebasis.

De afbeelding rechts laat zien hoe de Leer Protectie Crème ervoor heeft gezorgd dat de vloeistof op het oppervlak parelt, waardoor het geen vlek veroorzaakt, terwijl de afbeelding links laat zien dat de vloeistof volledig in het leer is gedrenkt, waardoor een simpele lekkage veel meer moeilijk aan te pakken.

Stain without protection cream

Zonder protectie Creme

Stain without protection cream

Met protectie creme

Niet alleen dat, maar het maakt het leer in de toekomst gemakkelijker schoon te maken. Hoe? Omdat het voorkomt dat vuil wordt geabsorbeerd of ingebakken in het leer, kunt u het gemakkelijk afnemen.

Modern leer - waarom dit product er ideaal voor is! - Het meeste leer dat in winkels en in alle auto-interieurs wordt verkocht, heeft een gepigmenteerde afwerking. Dit houdt in dat het leer wordt geverfd en vervolgens verzegeld met een lak. Het is onmogelijk om het leer te voeden omdat je het oppervlak niet kunt doorbreken en dus de oliën en wassen niet kunnen intrekken. In deze gevallen is het niet het leer dat uitdroogt en barst, maar het pigment op het oppervlak.

Het heeft dus geen zin om een ​​leerconditioner op dergelijk leer te gebruiken, je hebt een product nodig dat de afwerking beschermt. De leerbeschermingscrème voegt een beschermende laag toe aan het leer die de afwerking beschermt tegen alle slijtage en hitte.

V. Kan ik beide producten op mijn room kleurige bank gebruiken?

A. Ja, u kunt beide producten op elke kleur leer gebruiken. Ze bevatten ook geen oplosmiddelen of schuurmiddelen, daarom zullen ze het leer op geen enkele manier beschadigen.

 

V. Zal de reiniger vlekken uit leer verwijderen?

A. De kans is groot dat onze Leer Reiniger Ultra Clean vlekken van je item verwijdert, dit hangt echter wel af van het type vlek en hoe lang deze aanwezig is. Voor specifieke vlekken raden we aan om onze Leer Vlek Verwijderaar of Inkt Verwijderen op Leer Kit te gebruiken. Heb je je leer al beschermd met de Leer Protectie Crème, dan heb je een veel grotere kans dat de Cleaner de vlek verwijdert.

 

Is het veilig om deze producten op elk type leer te gebruiken?

Zowel onze Leer Reiniger Ultra Clean als de Protectie Crème kunnen op alle leersoorten worden gebruikt. Enkele van de meest voorkomende typen waaraan ze werken zijn:

 • Aniline en semi-aniline
 • Pigment leer
 • Olie en was optrekken
 • Tweekleurig en gevlekt leer
 • Afwrijfbaar / antiek afgewerkt leer
 • Bicast leer
 • Vinyl en imitatieleer, inclusief gebonden leer

Deze producten kunnen niet worden gebruikt op suède of nubuck. Hiervoor raden we onze Suede & Nubuck Reiniger en Protectie Spray aan.

 

Voorkomt de beschermingscrème vlekken in het leer?

Ja, onze Leer Protectie Crème is speciaal ontworpen om vlekken af ​​te weren, inclusief vlekken op water- en oliebasis. De natuurlijke eigenschappen van de Protectie Crème zorgen ervoor dat vlekken niet in het leer kunnen doordringen, waardoor ze gemakkelijk weg te vegen zijn. Veel voorkomende vlekken die het zal afstoten zijn thee, koffie, wijn, kleurstofoverdracht en inktvlekken.

 

Ik heb ook leer in mijn auto, is deze set daar ook geschikt voor?

Ja, zowel onze Leer Reiniger Ultra Clean als Leer Protectie crème kunnen op alle leerartikelen worden gebruikt: meubels, auto-interieur, kleding, schoenen, ruiterleer en nog veel meer.

 

Zal de beschermingscrème het uiterlijk van mijn leer veranderen?

Nee. Het past bij de natuurlijke uitstraling van uw leer; het zal uw leer niet verdonkeren of laten glanzen.

LET OP: Als je een glans wilt creëren, breng dan gewoon meer lagen van de Protectie crème aan.


Trustpilot Reviews Van Leer Onderhoud Set 250ML