Leer Kleur Balsem

Een gekleurde leerbalsem, ontworpen om snel en gemakkelijk de kleur te herstellen op al het absorberende leer.

 • Snel, veilig en gemakkelijk te gebruiken
 • Geschikt voor alle soorten en kleuren leer
 • Ideale leerbalsem voor het herstellen van kleur in verbleekt en bekrast leer
 • Breng de leerkleurhersteller aan met een doek en wrijf totdat er geen kleuroverdracht meer te zien is
 • 16 kleuren beschikbaar voor elke tint
Prijs Laag - Hoog € 29,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
RECOLOURBALM
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-05-23 15:01:00"
On:string(19) "2024-05-28 14:01:00"
Current:string(19) "2024-06-12 12:12:48"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

About Leather Balm

De Leer Kleur Balsem herstelt de kleur en voed het leer van alle versleten lederen items, zowel oud als nieuw. Er zijn diverse kleuren ontwikkeld, van een donkere tot lichte tint.

Het werkt uitstekend voor het herstellen van de kleur van elk lederen item dat mogelijk kleurvervaging heeft gehad door blootstelling aan zonlicht of directe hitte, versleten, kleine beschadigingen en / of lichte barsten. Het werkt ook geweldig op uitgedroogd leer. De kleur balsem werkt door in het leer te weken, waardoor het oppervlak zacht, soepel en duurzaam blijft, en zal niet afgeven op uw kleding.
Na aanbrengen van de kleur balsem kunt u direct weer genieten van  uw gerestaureerde meubel of lederwaar!

Herstelt eenvoudig de kleur met slechts één laag! Extra lagen kunnen worden aangebracht om de door u gewenste kleur te bereiken. Bij gebruik zal het leer weer vervagen maar dit kan verminderd worden door de Leer protectie crème te gebruiken. De kleur balsem kan over het algemeen eens in de drie jaar opnieuw worden aangebracht.

Restored Cushions

Deze kussens zijn gerestaureerd met de donker bruine leer balsem en laten het verschil zien met één laag (middenkussen), twee lagen (rechterkussen) en het origineel (linkerkussen)

OPMERKING: Voor slijtplekken en krassen werkt de balsem alleen als de kras een lichtere kleur heeft dan het leer. De balsem vervaagt de slijtage en/of krassen en voed het leer. Als de schuur of kras donkerder is dan het omliggende gebied, hebt u een complete lederen reparatieset nodig, in verband met vetten en vuil die in het leer zitten. Je kunt nog steeds de balsem gebruiken om de kleur van de rest van je item te herstellen.

OPMERKING: Voor lichtere plekken werkt de balsem alleen als het geabsorbeerd kan worden door het leer - om dit te testen, doe je een klein druppeltje water op het beschadigde gebied en kijk je of het intrekt. niet absorberend, je hebt een complete leer reparatie set (voor kleine oppervlakken) nodig. Een groot gebied kan worden gedefinieerd als alles dat groter is dan een tennisbal.

Leer Kleur BalsemGeschikt Voor


Leather Sofa, Armchair, Chairs and Furniture Leather Car Seat or Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jacket or Clothing

De leer balsem op kleur kan worden gebruikt op alle verschillende leerartikelen, van meubels en auto-interieur tot kleding, schoenen, handtassen en zelfs paardrijleer.
Het werkt op alle kleuren leer en alle verschillende nerfsoorten.

Suitable For Aniline en semi-aniline leer
Suitable For Gepigmenteerd leer / aflakleer
Suitable For Olie en wax pull-up leer
Suitable For Tweekleurig en gevlekt leer
Suitable For Afwrijfbaar / antiek afgewerkt leer
Not Suitable For Bicast leer
Not Suitable For Vinyl en kunstleer, inclusief gebonden leer
Not Suitable For Suède en nubuck

Leer Kleur BalsemDekking En Houdbaarheid

250 ml Leer Kleur Balsem is voldoende voor:

Herstel de kleur volledig van een driedelige lederen suite, bijvoorbeeld:
1 x 3 zits bank, 1 x 2 zits bank en 1 x 1 fauteuil!

 

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C.

Na openen binnen 1 jaar gebruiken

Leer Balsem op Kleur Instructies

Deze eenvoudig te volgen instructies laten zien hoe het mogelijk is om leer volledig te herstellen met onze Leer Kleur Balsem.

Stap 1 - Het leer schoonmaken

Maak het leer eerst schoon voordat u de balsem aanbrengt, voor het beste resultaat gebruikt u onze Leer Reiniger – Onze Reiniger is hier zeer geschikt voor omdat de balsem het leer diep reinigt , en ervoor zorgt dat al het diep gewortelde vuil verwijderd wordt.
Zo wordt het structuur van het leer geopend waardoor de Leer Balsem goed opgenomen kan worden en het leer weer optimaal zal beschermen tegen toekomstige vlekken en vuil.

Stap 2 - Aanbrengen van de leerbalsem

Wrijf de Leer Balsem in een cirkelvormige beweging in het leer om goede penetratie te verzekeren. Dit is voldoende om de kleur volledig te herstellen. Laat de balsem 10 minuten in het leer trekken, neem dan een schone doek en poets het oppervlak van het leer. Zorg ervoor dat er geen overtollige balsem op het leer achterblijft.

Stap 3 - Onderhoud na aanbrengen Leerbalsem

Na het polijsten wordt het leer 100% kleurvast. Voor een grondige bescherming en een lange levensduur van uw leer raden we aan om de Leer Protectie Crème aan te brengen, dit zal toekomstige verkleuring helpen verminderen.

Upgrade naar de complete restauratiekit
 
We hebben alle producten die je nodig hebt, samen met applicatorsponzen, verpakt in onze Complete Leather Restoration Kit. Als u de kit koopt, bespaart u meer dan €20 vergeleken met het afzonderlijk kopen van alle producten.

Leather half restored using Leather Balm

Dit kussen is half gerestaureerd met de Donker Bruin Leer Balsem op Kleur.

 

 

Klant Resultaten bij gebruik van leer balsem

Hieronder ziet u de verbluffende resultaten die klanten hebben bereikt met onze Leer Kleur Balsem thuis en in de auto.

Gerestaureerd met middelbruine leerbalsem

Gerestaureerd met donkerbruine leerbalsem

 

Gerestaureerd met donkerbruine leerbalsem

De onderstaande kussens tonen de Leer Balsem in verschillende stadia. De eerste is zonder enige aangebracht, de middelste is met één laag balsem en de laatste met twee lagen.

 

Gerestaureerd met middelbruine leerbalsem

 

Gerestaureerd met middelbruine leerbalsem

 

Gerestaureerd met zwarte Leer Balsem

Je kunt op deze foto's zien dat de Leer Balsem ook de kleur van het gebarsten leer heeft hersteld.

 

 

Gerestaureerd met Tan Leer Balsem

 

Gerestaureerd met Rode Leer Balsem

 

Gerestaureerd met Zwarte Leer Balsem

 

Kleuren Kaart
 • BlackZwart / Black
 • WhiteWit /White
 • Dark BrownDonker Bruin / Dark Brown
 • Medium BrownMedium Bruin / Medium Brown
 • TanCognac / Tan
 • BeigeBeige / Beige
 • CamelCamel / Camel
 • Navy BlueMarine Blauw / Navy Blue
 • MaroonKastanje Bruin / Maroon
 • RedRood / Red
 • BordeauxBordeaux / Bordeaux
 • Pine GreenDennen Groen / Pine Green
 • Dark GreyDonker Grijs / Dark Grey
 • Light GreyLicht Grijs / Light Grey
 • IvoryIvoor / Ivory
 • CreamCreme / Cream

OPMERKING: Zoals u kunt zien, is elke kleur opgesplitst in drie tinten, dit is om aan te geven dat elke kleurenbalsem op die verschillende tinten van de kleur werkt, d.w.z. van een lichte tot donkere tint. Dus hoe meer balsem je aanbrengt, hoe donkerder het leer wordt, dit is de reden waarom je verschillende tinten van een kleur kunt bereiken.

BELANGRIJK : De hier getoonde kleuren zijn afhankelijk van de scherminstellingen of monitorkalibratie, ze zijn slechts een richtlijn. De werkelijke kleur kan afwijken

Leer Balsem - Veelgestelde Vragen

Is de leerbalsem een
​​leerverzorgingscrème?

Ja, mensen verwijzen vaak naar de balsem als een crème voor het herstellen van leer; het heeft de consistentie van een dikke crème en wanneer het op leer wordt aangebracht, herstelt het de kleur. Om het leer helemaal optimaal te beschermen raden wij u wel aan om onze Leer Protectie crème na de Leer Kleur Balsem aan te brengen.

 

Kan de Leer Kleur Balsem op elk type leer worden gebruikt?

Ja, maar het leer moet absorberend zijn om te kunnen werken, of het moet worden bekrast tot een lichtere kleur. U kunt de absorptie van het leer testen door een kleine druppel water op het oppervlak van het leer te laten vallen en te kijken of het erin trekt of niet. Als het intrekt, is dit het ideale product voor jou. Als het water niet opneemt, raden we aan om onze Complete Leer Reparatie Kit te gebruiken.

De Leer Kleur Balsem werkt op niet-absorberend leer als het oppervlak van het leer is geschuurd of bekrast; met een lichtere kleur eronder. Door de Leer Kleur Balsem aan te brengen, wordt de schade vermengd, maar niet hersteld. Hiervoor raden we onze Complete Leer Reparatie Kit aan.

 

Zal de leerbalsem op mijn kleding afgeven?

Nee, de balsem is na droging volledig kleurvast en het leer is gepolijst. U dient het leer met een schone, droge doek op te poetsen tot er geen kleuroverdracht meer op de doek te zien is.

Om nog meer bescherming te bieden, raden we aan om onze Leer Protectie Crème aan te brengen, omdat dit het leer helpt beschermen en nog meer kleurechtheid geeft.

 

Ik zie op de kleurenkaart geen kleur die perfect overeenkomt met mijn item, wat moet ik doen?

Het is niet cruciaal dat de kleur overeenkomt met de kleurenkaart. Onze Leer Kleur Balsem is ontworpen om meerdere tinten van elke kleur te bedekken en zal dus opgaan in het aanbrengen. Hoe meer balsem je aanbrengt, hoe donkerder de kleur wordt.

De aard van de meeste absorberende leersoorten is dat er niet één specifieke kleur is voor uw artikel, daarom heeft u geen exacte match in kleur nodig.


Moet ik mijn leer reinigen voordat ik de leer kleur balsem aanbreng?

Ja, het wordt sterk aanbevolen om uw leer grondig te reinigen met onze Leer Reiniger voordat u de Leer kleur balsem aanbrengt. Als u het leer eerst reinigt, wordt al het vuil verwijderd dat de poriën van uw leer kan verstoppen; hierdoor kan de balsem veel gemakkelijker intrekken en krijgt u betere resultaten.

U kunt zowel de Kleur Balsem als Leer Reiniger kopen in onze Makkelijke Leer Restauratie Kit.

 

Ik heb de balsem aangebracht en daarna de leerbeschermingscrème en de kleur is wat afgegeven, is dit normaal?

Ja, het is normaal om wat kleuroverdracht te zien bij het aanbrengen van onze Leer Protectie Crème na het aanbrengen van de balsem. U moet 24 uur wachten voordat u de beschermingscrème aanbrengt om dit te beperken. Ook wordt aangeraden om de Leer Protectie Crème licht aan te brengen; dit zal opnieuw de kleuroverdracht beperken.

Hoewel u mogelijk kleuroverdracht op de stof ziet, ziet het leer er nog steeds volledig hersteld uit. De Leer Protectie Crème verwijdert alleen overtollige leerbalsem op het leeroppervlak.

 

Kan de balsem worden gebruikt om de kleur van leer te veranderen, met name van donker naar licht?

Helaas niet. De Leer Kleur Balsem is ontworpen om de kleur terug te brengen op versleten en verbleekt leer.

Als je de kleur van je item wilt veranderen, raden we je aan om onze Leer Verf Kit te gebruiken.

 

Verzorgt de Leer Kleur Balsem het leer?

Ja, terwijl het in het leer trekt, zullen de natuurlijke eigenschappen van de balsems
het leer zacht en soepel houden, wat op zijn beurt het leer tot op zekere hoogte zal conditioneren.

Het belangrijkste doel van de balsem is echter om de kleur te herstellen, dus als u uw leer wilt conditioneren, raden we u aan onze Leer Protectie Crème te gebruiken, aangezien dit een van de belangrijkste doelen is.

 

Kan ik de Leer Protectie Crème gebruiken met de Leer Kleur Balsem?

Ja, we raden aan om onze Leer Protectie Crème aan te brengen na gebruik van de balsem. We raden aan om 24 uur te wachten voordat u de Leer Protectie Crème aanbrengt.

 

Kan de balsem worden gebruikt met heavy filler bij het repareren van scheuren of scheuren?

Nee, hiervoor heeft u onze Leer reparatie Kit nodig.

De balsem kan in combinatie met deze kit worden gebruikt om de kleur van de andere delen van leer te herstellen.

Trustpilot Reviews Van Leer Kleur Balsem