Leren Stuurwiel Reparatie Set

De ideale kit voor uw stuurwiel; perfect ontworpen voor het herstellen of repareren van een oud, versleten of verbleekt lederen stuur.

 • Makkelijk te gebruiken
 • Professionele resultaten
 • Reinig, ontvet, herstel en herstel kleur
 • Voer bijna onzichtbare reparaties uit
 • Robuuste, duurzame restauraties
Prijs Laag - Hoog € 35,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
LSWRK
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-05-23 15:01:00"
On:string(19) "2024-05-28 14:01:00"
Current:string(19) "2024-06-12 12:51:08"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Over lederen stuurwielreparatieset

De lederen stuurwielreparatieset is de ideale oplossing voor het repareren van beschadigingen en het herstellen van kleur aan lederen stuurwielen.

Stuurwielen zijn een van de meest voorkomende slijtage-, beschadiging- en kleurverlies in elk auto-interieur. Constant contact met de huid van de handen leidt onvermijdelijk tot een ophoping van vuil en vet in het leer. Blootstelling aan zonlicht gedurende lange perioden leidt tot kleurvervaging na verloop van tijd, en slijtage en schrammen bij het in- en uitstappen van de auto zijn een al te vaak voorkomende oorzaak van schade.

Om een ​​versleten, beschadigd of verbleekt lederen stuur effectief te repareren en te herstellen, heeft u een gespecialiseerde set producten nodig. Onze lederen stuurwielreparatieset is speciaal voor dat doel samengesteld en combineert meerdere professionele producten in één handige set. Met een eenvoudig te volgen set instructies biedt de kit professionele resultaten, maar is ontworpen met de doe-het-zelver in gedachten.

Met een krachtige leerontvetter in vloeibare vorm om vetophoping die in het leer is gedrongen te verwijderen en een reinigingsmiddel op alcoholbasis om het leeroppervlak effectief te reinigen, is het schoonmaken van uw stuur een fluitje van een cent. Leather Binder versterkt het leer, met name op slijtage- en beschadigingsplekken, en de Self-Seal Colourant wordt gebruikt om de kleur en afwerking te herstellen.

Stuurwielen zijn het meest gebruikte, maar vaak het meest verwaarloosde onderdeel van elk lederen auto-interieur. Herstel de uwe vandaag in topconditie met onze voordelige lederen stuurwielreparatieset!

Leren Stuurwiel Reparatie SetGeschikt Voor

De kit is geschikt voor de restauratie van elk zwart lederen stuur in elk model of merk auto.

Leren Stuurwiel Reparatie SetDekking En Houdbaarheid

Elke set biedt voldoende product om een ​​enkel lederen stuurwiel volledig te repareren en te herstellen.

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C

Eenmaal geopend, moeten de producten in de kit binnen een jaar worden gebruikt.

Inhoud stuurwielreparatieset

Elke lederen stuurwielreparatieset bevat:

 • 50 ml alcoholreiniger
 • 50 ml vloeibare leerontvetter
 • 50ml lederen binder (repareert het stuur)
 • 50ml Self-Seal Colourant (herstelt de kleur)
 • 2x kleine sponzen
 • 320 korrel nat en droog schuurpapier
 • 1200 korrel nat en droog schuurpapier
 • Pluisvrije doek

Voordat u een reparatie uitvoert, raden wij u aan het stuur grondig te reinigen met Leer Reiniger Ultra Clean en te laten drogen.

 

Stap één: voorbereiding op het stuur


Schuur het leer voorzichtig met schuurpapier korrel 320, nat en droog; meer aandacht besteden aan gebarsten, ruwe of afbladderende plekken. Schuur deze gebieden met meer druk om het leer glad te maken.

 

Bevochtig een doek met de Leer Vloeibare Ontvetter en veeg het hele oppervlak van het leer af. Als u ergens gebieden met vetophopingen heeft, moet u meer van de vloeibare ontvetter gebruiken om het vet te verwijderen en de gebieden te ontsmetten. Sterk vervuilde plekken zien er donkerder uit dan de kleur van het leer.

 

Breng meer Leer Ontvetter aan op een doek en wrijf in een cirkelvormige beweging over de vette plekken. Door zware druk uit te oefenen met de doek, wordt het vet gemakkelijker verwijderd. Ga door met het inwerken van de vloeibare ontvetter in de rest van het aangetaste gebied en draai de doek rond als deze vuil wordt met het vet. Laat drogen (droogtijden van de ontvetter kunnen met een föhn worden verkort tot ongeveer 10 seconden).

 

Inspecteer het gebied en herhaal het proces indien nodig. U moet het proces herhalen totdat het donkere, met vet bevlekte gebied na het drogen lichter lijkt. Dit geeft aan dat de Leer Ontvetter het vet heeft verwijderd.

 

Bevochtig een droge doek met Alcohol Reiniger en veeg het hele oppervlak van het leer af. Hiermee worden eventuele resten van de vorige producten verwijderd en wordt het leer verder voorbereid. Laat het leer drogen voordat u verder gaat met de volgende stap.

 

 

Stap twee: stuurwielreparatie


Na de voorgaande stappen kan het leer vezelig of ruw zijn geworden; Met behulp van de Leer Binder kunnen deze gebieden worden verstevigd en gerepareerd. Breng de Leer Binder aan op de spons en wrijf deze in de beschadigde plekken. Het moet worden aangebracht in lichte lagen met druk om het product in de vezelstructuur te laten trekken. Laat het bindmiddel drogen (dit kan worden versneld met een föhn). Gebruik nat en droog schuurpapier met korrel 1200 en schuur lichtjes over de gebieden waar de leerbinder is aangebracht. Eventueel stof moet worden verwijderd met een licht vochtige doek met Alcohol Reiniger en laten drogen.

 

Stap drie: herstel van het stuurwiel


Breng de Alles in 1 Leer Verf / Leer Reparatie Verf aan op het stuur met de nieuwe spons. Gebruik een lichte, gelijkmatige deppende beweging om de kleur op te bouwen. Meerdere lichte lagen geven een veel beter resultaat dan een paar dikke lagen. Laat iedere laag eerst goed drogen voordat u verder gaat met de volgende laag. Ga door met het opbouwen van de kleur totdat u tevreden bent en totdat het hele gebied gekleurd is.

 

Extra informatie:

Het stuur kan na drie uur normaal worden gebruikt, maar zal gedurende zeven dagen blijven uitharden. Na zeven dagen raden we aan om onze Leer Protectie Crème te gebruiken om het leer te helpen onderhouden en verdere vetophoping te voorkomen.

 

Bekijk onze video over hoe je een leren stuurwiel herstelt en repareert.

Veelgestelde vragen

 

V. Kan de reparatieset op elk type stuur worden gebruikt?

A. De stuurwiel reparatie kit kan worden gebruikt op elk zwart lederen stuurwiel. Als u een ander kleur stuurwiel heeft, kunt u ook een fles leerverf kopen in elke gewenste kleur.

 

V. Hoe lang duurt dit nadat ik mijn stuur heb hersteld?

A. Zolang de instructies correct zijn opgevolgd, mag u verwachten dezelfde levensduur als origineel te zien. Als het bijvoorbeeld vijf jaar heeft geduurd voordat het beschadigd raakte, zou het na reparatie gemakkelijk nog eens vijf jaar meegaan, mits op dezelfde manier gebruikt.

Om het leer verder te beschermen en de levensduur te verlengen, raden we aan om onze leren protectie crème aan te brengen.

V. Laat dit een glanzende afwerking achter?

A. Nee. Onze alles in 1 leerverf wordt geleverd in een satijnen afwerking. Dit is de standaardafwerking voor de meeste stuurwielen.

Wanneer een stuur glimmend is, is dit meestal te wijten aan een opeenhoping van vet en vuil. Om dit te voorkomen, raden wij u aan uw stuurwiel schoon te maken met onze Leer reiniger en vervolgens het leer elke drie maanden te beschermen met onze Leer protectie crème. Deze kunnen samen worden gekocht in onze Leer verzorging kit

 

V. Wat kan ik doen als mijn stuur niet zwart is?

A. U dient deze set nog steeds te kopen, aangezien deze al de producten bevat dat u nodig heeft om het stuur te reinigen en te repareren. Dan hoeft u alleen de leer verf ook in de gewenste kleur te kopen. Trustpilot Reviews Van Leren Stuurwiel Reparatie Set