Leer Inkt Verwijderen Set

Deze gespecialiseerde inkt vlek verwijderaar verwijdert gemakkelijk inkt van leren banken, kussens, kleding, autostoelen en meer!

  • Perfect voor het verwijderen van alle soorten inktvlekken, inclusief permanente inktvlekken op leer
  • Zachte mix om eventuele schade aan het leer te minimaliseren
  • Geschikt voor de meeste leersoorten
  • Makkelijk te gebruiken


€ 22,95
Niet op voorraad
SKU
INKREM
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-03-27 15:01:00"
On:string(19) "2024-04-02 14:01:00"
Current:string(19) "2024-04-14 13:34:28"


 Var:bool(true)

Leather Ink Remover is perfect voor het verwijderen van alle soorten inkt van lederen oppervlakken, waaronder;

Suitable For Permanente Inkt Vlekken

Suitable For Bal Pen Inkt Vlekken

Suitable For Vilten Pen Strepen

Suitable For Vulpen Pen Strepen

Leer Inkt Verwijderen Set verwijdert alle inktvlekken van uw kostbare lederen oppervlakken. De leerinktverwijderaar bevat een milde mix van reinigingsmiddelen om hardnekkige vlekken gemakkelijk te verwijderen, terwijl het leer weinig of geen kleurverlies veroorzaakt.

Onze Ink Remover is speciaal ontwikkeld om inktvlekken op leer aan te pakken. Als je een ander type vlek hebt, zoals kleurstofoverdracht van kleding, raden we je aan om onze Leer Vlek Verwijderaar te gebruiken om deze vlekken te verwijderen.

 

Wat als het product niet werkt?Leer is behandeld met een beschermende lak die de inktvlek op het oppervlak houdt, zodat de inkt vlek verwijderaar kit deze kan verwijderen. Door de jaren heen, en bij dagelijks gebruik, kan deze beschermende laag echter slijten waardoor inktvlekken hardnekkiger worden en de inkt verwijderaar minder succesvol wordt.

Maakt u zich echter geen zorgen, in deze gevallen raden we aan om deze te bedekken in plaats van te proberen de inktvlek te verwijderen. Om dit te doen, zou je de Complete leer reparatie Kit gebruiken. Dit product is verkrijgbaar in een reeks kleuren om inktvlekken en andere vlekken op leer te verbergen.

Werkt het product niet
 dan geven wij u de garantie dat u 100% het geld terug krijgt!

Dat is een volledige terugbetaling, niet alleen voor de kosten van het product, maar ook voor uw verzendkosten!

Leer Inkt Verwijderen SetGeschikt Voor


Leather Sofa, Armchair, Chairs and Furniture Leather Car Seat or Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jacket or Clothing

De inkt vlek verwijderaar kan worden gebruikt op alle verschillende leerartikelen, van meubels en auto-interieur tot kleding, schoenen en handtassen. Het werkt op alle kleuren leer en alle verschillende nerfsoorten en verwijdert inktvlekken altijd veilig.

Suitable For Aniline en semi-aniline leer
Suitable For Gepigmenteerd Leer/ Ge-topcoat leer
Suitable For Olie, Pull-Up & Ge-waxt Leer
Suitable For Twee Kleurig en Gevlekt Leer
Suitable For Rub-off/ Antiek Afgewerkt Leer
Suitable For Bicast leer
Suitable For Vinyl en Kunst leer, inclusief Gebonden Leer
Not Suitable For Suede & Nubuck

Belangrijk: de meeste moderne lederen oppervlakken hebben een gefabriceerde afwerking die gemakkelijk te reinigen is. Sommige soorten leer worden echter op een andere manier behandeld en zijn vatbaar voor vlekken. Deze leersoorten staan ​​bekend als aniline en pull-up-stijl leersoorten. Als je een inktvlek op deze leersoorten hebt, gebruik dan onze leer ontvetter om deze te verwijderen.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van inkt vlek verwijderaar op bicast, tweekleurig of afwrijfleer, aangezien dit de kleur van de bovenlaag kan verwijderen.

Leer Inkt Verwijderen SetDekking En Houdbaarheid

De inkt vlek verwijderaar Kit bevat voldoende product om meerdere inktvlekken uit leer te verwijderen. Als de inktvlek vers is of op relatief nieuw leer zit, heeft de kit voldoende inktverwijderingsvloeistof om een ​​vlek van ongeveer 60 cm lang te verwijderen. Als de vlek of het leer oud is, kunt u verwachten dat de inktvlek hardnekkiger is, in dit geval verwijdert de kit ongeveer 30 cm inktvlekken.

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C.

Na openen binnen 1 jaar gebruiken. 

Wanneer u de lederen inktverwijderingsset koopt, krijgt u;

15 ml leerinktverwijderaar
10 ml beschermingscrème om eventuele schade aan de leerafwerking te herstellen
Applicatieknoppen en spons voor effectieve inktverwijdering
Handig formaat doek om de beschermingscrème aan te brengen
1 set gedetailleerde instructies

Removing an Ink Mark from Leather

Stap 1.

Nooit rechtstreeks op het leer aanbrengen, maar altijd druppels op de bijgeleverde wattenstaafjes aanbrengen. Gebruik het wattenstaafje en de Ink Remover-oplossing om de vlek zachtjes te deppen of te strijken - niet hard wrijven. Zodra je inkt op het wattenstaafje ziet, wissel je over op een ander wattenstaafje om te voorkomen dat er inkt in het leer terechtkomt. Gebruik een wattenstaafje nooit opnieuw.

Als je de leerkleur op de knop ziet verschijnen, stop dan en laat het leer drogen, ga dan terug en inspecteer het resultaat.


Leather Ink Stain Removed

Stap 2.

Als er nog steeds inkt op het leer zit, breng dan de inktverwijderaar opnieuw aan, wacht opnieuw en kom terug om te inspecteren. Na het verwijderen van de eerste vlek kan er een inktvlek achterblijven, voeg gewoon wat Ink Remover toe aan een spons en maak het gebied voorzichtig schoon, en veeg het residu weg met een schone doek.

Na het volledig verwijderen van de vlek de beschermingscrème op het oppervlak aanbrengen en met de bijgeleverde doek polijsten.

Before After
Ink Stain On White Leather Ink Stain On White Leather Removed

Deze crèmekleurige leren bank had een lelijke inktlijn, van een balpen, op de arm. Met behulp van de Leather Ink Remover werd de inkt verwijderd zonder sporen achter te laten en zonder schade aan het leeroppervlak.

Before After
Ink Stain On Red Leather Ink Stain On Red Leather Removed

De inkt van een permanente marker op dit rode leren oppervlak was gemakkelijk te verwijderen met de Leather Ink Remover.

Is de inktvlek verwijderaar geschikt voor gebruik op al mijn lederen items?

Ja, zolang uw artikelen zijn gemaakt van een van de meest voorkomende soorten leer, waaronder; gepigmenteerde / toplaag, semi-aniline, bicast, tweekleurig, gevlekt of antiek afgewerkt leer. Het is geschikt voor het verwijderen van inkt uit alle lederen items, inclusief; leren banken, stoelen, autostoelen en interieurs, handtassen, schoenen en kleding.

Als uw item echter is gemaakt van aniline of pull-up leer, die zeer vatbaar zijn voor vlekken vanwege hun structurele eigenschappen en behandeling in de leerlooierij, moet u onze Leer ontvetter gebruiken om de inktvlek te verwijderen.

Is de inktvlek verwijderaar in staat om alle soorten inktvlekken op leer te verwijderen, zelfs Permanent Marker?

Absoluut, onze de inktvlek verwijderaar kan elk type inkt op leer aan, inclusief; balpen / balpen, vulpen Inkt, permanent marker en viltstift. Zoals bij alle vlekken geldt: hoe ouder het is, hoe moeilijker het wordt om het te verwijderen. Als uw vlek meer dan een paar weken oud is, kan deze nog steeds worden verwijderd, maar heeft mogelijk meer dan één behandeling nodig om de inktvlek volledig te verwijderen.

 

Zal de inktvlek verwijderaar mijn leer beschadigen?

De de inktvlek verwijderaar is ontwikkeld om een ​​krachtige en effectieve de inktvlek verwijderaar te zijn, terwijl het toch zo zacht mogelijk blijft voor de structuur en afwerking van het leer zelf. Echter, met overijverig afvegen / schrapen met wattenstaafjes of een te liberale toepassing van de oplossing, kan de afwerking in sommige gevallen beginnen weg te komen. Om dit te voorkomen, volgt u alle instructies zorgvuldig op en houdt u het leer en het wattenstaafje in de gaten terwijl u de vlek behandelt. Als je ziet dat de kleur op het wattenstaafje overgaat, stop dan gewoon en laat het gebied drogen voordat je het opnieuw probeert.

In gevallen waarin onopzettelijke schade aan het leer of de kleur is veroorzaakt, kunt u snel en eenvoudig kleine gebieden met kleurverlies repareren met behulp van onze Complete Leer reparatie kit. Met deze kit kunt u kleurverlies als gevolg van het inktverwijderingsproces herstellen.

 

Kan ik mijn leren items zoals normaal reinigen en onderhouden nadat ik een inktvlek heb behandeld met de inktvlek verwijderaar?

Ja, laat het gebied na het behandelen van de inktvlek gewoon drogen en het kan op dezelfde manier worden gereinigd en onderhouden als voordat de inktvlek optrad. We raden aan om onze leer protectie crème op het gebied aan te brengen, om te beschermen tegen toekomstige vlekken, hiervoor wordt een kleine hoeveelheid in de de inktvlek verwijderaar Kit verstrekt.

Onze Leer verzorging Kit biedt alles wat je hiervoor nodig hebt in één pakket en is perfect voor het reinigen en beschermen van alle leren items.

 

Zal er enig zichtbaar spoor van de inkt achterblijven als de vlek uit het leer is verwijderd?

In de meeste gevallen wordt de inktvlek volledig verwijderd en blijft er geen enkel spoor achter op het leer. In sommige gevallen, waar de inkt lange tijd op het leer heeft gezeten voordat het werd behandeld of als het bijzonder hardnekkig of diepgeworteld is, kunnen er kleine sporen achterblijven.

In dit geval kunt u wachten tot het gebied droog is en gewoon de inktvlek verwijderaar opnieuw aanbrengen om te proberen de resterende inkt te verwijderen, of als de resterende vlek erg zwak is, kunt u ook de Complete Leer Reparatie Kit gebruiken om match de omringende kleur van het leer en bedek de resterende inktvlek. Hierdoor wordt het gebied gemengd met de rest van het leer en wordt het onzichtbaar.

Trustpilot Reviews Van Leer Inkt Verwijderen Set