Leer Vlek Verwijderaar

Verwijdert gemakkelijk zelfs de hardnekkigste vlekken van dagelijks gebruik van alle leerstukken.

  • Kleurstofoverdracht van jeans, kleding en kussens
  • Krant afdrukken
  • Sap en voedselvlekken
  • Nagellak en verfvlekken
  • Verwijdert ook plakkerige vlekken
Prijs Laag - Hoog € 22,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
STAINREM
DEBUG INFO

Off:string(19) "2024-03-27 15:01:00"
On:string(19) "2024-04-02 14:01:00"
Current:string(19) "2024-04-14 07:51:40"


 Var:bool(true)
Apple Pay Google Pay Ideal Mastercard Visa American Express Discover Diners JCB PayPal

Leer Vlek Verwijderaar is ontworpen om verschillende soorten vlekken van gecoate lederen oppervlakken te verwijderen, terwijl de coating zelf nauwelijks of niet wordt beschadigd.

Het product is een mengsel van milde oplosmiddelen die samen een lange molecuulketen vormen, zodat het product bij gebruik om vlekken te verwijderen niet te agressief is.

Het is veilig te gebruiken op alle soorten leer behalve suède en nubuck, maar extra voorzichtigheid is geboden bij gebruik op bicast, tweekleurig of afwrijfleer, aangezien dit de kleur van de bovenlaag kan verwijderen. Als je een absorberende leersoort hebt, zoals aniline of pull-up leer (kijk of er een druppel water indringt), zal de Leer Vlek Verwijderaar niet zo effectief zijn als de vlekken in het leer zijn opgenomen. In plaats daarvan raden we je aan om onze Leer Ontvetter te gebruiken om vlekken uit deze leersoorten te verwijderen.

Leer Vlek VerwijderaarGeschikt Voor


Leather Sofa, Armchair, Chairs and Furniture Leather Car Seat or Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jacket or Clothing

De Leer Vlek Verwijderaar is ideaal voor het reinigen en beschermen van lederen auto-interieurs, lederen meubels, lederen handtassen, kleding, schoenen, ruiterleder, motorleer - vrijwel elk item gemaakt van leer!

De vlek verwijderaar is te gebruiken op alle soorten en alle kleuren leer. Het werkt uitstekend op afgewerkt en onafgewerkt leer zoals:

Suitable For Aniline en Semi-aniline leer
Suitable For Gepigmenteerd leer / Topcoat leer
Suitable For Olie en Wax Pull-up leer
Suitable For Tweekleurig en Gevlekt leer
Suitable For Rub-off / Antiek afgewerkt leer
Suitable For Bicast leer
Suitable For Vinyl en kunstleer, inclusief gebonden leer
Not Suitable For Suède en Nubuck

Leer Vlek VerwijderaarDekking En Houdbaarheid

250ml Leer Vlek Verwijderaar is voldoende om een zeer hardnekkige vlek te verwijderen uit een stuk leer van ongeveer 1 meter bij 1 meter of groter, ongeacht de oorzaak of het type vlek.

Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C.

Na openen binnen 1 jaar gebruiken.

Step 1.

Maak het leer eerst grondig schoon met de Leer Reiniger Ultra Clean. Dit product is gemakkelijker in gebruik en kan de vlek verwijderen. Als het leer nog steeds vuil is, ga dan verder met stap 2.

Step 2. 

Breng de Leer Vlek verwijderaar nooit rechtstreeks op het leer aan. Breng in plaats daarvan de Vlek verwijderaar aan op een droge doek. Dep voorzichtig het oppervlak van het leer waar de vlek zit en de doek zal de vlek absorberen. Werk vanaf de buitenkant van de vlek naar binnen.

Step 3.

Veeg het gebied af met een droge doek om overtollige Leer Vlek Verwijderaar te verwijderen en laat het goed drogen.

Step 4. 

Herhaal de stappen als de vlek nog steeds aanhoudt.

Om toekomstige vlekken te voorkomen en om het leer gemakkelijker schoon te maken, moet u de Leer Protectie Crème eens in de drie maanden aanbrengen. Als u dit doet, zullen toekomstige vlekken gemakkelijk worden weggeveegd met een vochtige doek of de Leer Reiniger Ultra Clean. Beide producten kunnen worden gekocht in één gemakkelijk en handig pakket, als onderdeel van onze Leer Onderhouds Kit.

Voor welke soorten vlekken kan Leer vlek verwijderaar worden gebruikt?

Leer Vlek Verwijderaar is speciaal ontwikkeld om ongelooflijk veelzijdig te zijn en is getest op een uitgebreide reeks dagelijkse vlekken, waaronder; overdracht van kleurstof uit kleding, gemorste etenswaren en dranken, plakkerige vlekken, nagellak en verf. Al deze huishoudelijke vlekken kunnen effectief worden aangepakt met onze Leer Vlek Verwijderaar.

 

Kan ik Leer vlek verwijderaar op alle soorten leer gebruiken?

De meeste, maar niet alle; het is niet geschikt voor gebruik op items van suède en nubuckleer en is ook minder effectief bij gebruik op absorberend leer zoals aniline of pull-up leer. Als je een item van aniline of pull-up leer hebt, moet je Leer Ontvetter Gel gebruiken om de vlek te verwijderen.

Leer Vlek Verwijderaar is veilig en effectief bij gebruik op alle andere soorten leer.

 

Helpt Leer vlek verwijderaar te beschermen tegen toekomstige vlekken?

Nee, het is geformuleerd om alleen een vlek verwijderaar te zijn, het beschermt niet tegen toekomstige vlekken. We bieden een zeer effectieve leervlekbeschermer in de vorm van onze Leer Protectie Crème die een onzichtbare barrière vormt op het oppervlak van uw leer die vuil en alle soorten morsen afstoot en ze op het oppervlak houdt totdat ze kunnen worden schoongemaakt en voorkomt toekomstige kleuring. Dit kan afzonderlijk worden gekocht of als onderdeel van de Leer Onderhouds Kit.

 

Is Leer vlek verwijderaar moeilijk te gebruiken en zal het mijn leer beschadigen?

Leer vlek verwijderaar is ontworpen om te worden gebruikt voor snelle en effectieve vlekverwijdering en is zeer eenvoudig te gebruiken, met volledige instructies. Het is samengesteld om een ​​mengsel van milde oplosmiddelen te bevatten die hardnekkige vlekken effectief afbreken, maar uw leer niet beschadigen. Door de instructies zorgvuldig op te volgen en het product aanbrengen in overeenstemming met de instructies, met een spons in plaats van rechtstreeks op het te behandelen oppervlak, kunt u ervoor zorgen dat uw vlekken worden verwijderd zonder dat u bang hoeft te zijn uw leer te beschadigen.

 

Is Leer vlek verwijderaar geschikt voor het verwijderen van vlekken uit leren artikelen?

Ja, zolang uw leren item niet is gemaakt van een van de meer gevoelige leersoorten die hierboven worden genoemd, is het geschikt voor gebruik op elk leren item, inclusief: banken, stoelen en bekleding, auto-interieurs, kleding, schoenen en handtassen.

 

Zal de vlek verwijderaar inkt uit leer verwijderen?

Nee. Gebruik daarvoor onze Inkt Verwijderaar Kit, die speciaal is ontworpen voor het verwijderen van inkt.

Als je een absorberend leer hebt zoals aniline of pull-up, raden we je aan om de vlek te verwijderen met onze Leer Ontvetter gel.

Trustpilot Reviews Van Leer Vlek Verwijderaar